ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Πολύ δύσκολο παιχνίδι"

Σκαραφίγκας: "Πολύ δύσκολο παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Στις δυσκολίες που κρύβει το παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο κλειστό της Νέας Σμύρνης στάθηκε ο Γιώργος Σκαραφίγκας. Διαβάστε τι είπε αυτός και ο Χρήστος Δεληγιάννης

Ο Πανελευσινιακός φιλοξενείται από τον Πανιώνιο για την 8η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ και ο Γιώργος Σκαραφίγκας ζητάει από τους παίκτες του να επιβάλουν το ρυθμό τους.

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίασε ότι ο Πανιώνιος είναι μία ταλαντούχα ομάδα με πολύ καλούς παίκτες.

"Άλλο ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας μας περιμένει στη Νέα Σμύρνη. Θεωρώ ότι ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με νεαρούς παίκτες που έχουν φιλοδοξίες και περίσσιο ταλέντο", ανέφερε ο Γιώργος Σκαραφίγκας και πρόσθεσε:

"Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς Ειναι να προσπαθήσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να κρατηθούμε στο παιχνίδι μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο που εκεί μπορεί να παιχτούν όλα".

Από την πλευρά του, ο αρχηγός του Πανελευσινιακού, Χρήστος Δεληγιάννης υποστήριξε: " Ξέρουμε ότι το έργο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι αρκετά δύσκολο. Ο Πανιώνιος είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με γεμάτο ρόστερ και πολύ ποιοτικό. Εμείς θα κοιτάξουμε σε αυτό το παιχνίδι να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα ώστε να κυνηγήσουμε το παιχνίδι μέχρι το τέλος".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ