ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Σκαραφίγκας: "Να έχουμε συγκέντρωση και μυαλό"

Σκαραφίγκας: "Να έχουμε συγκέντρωση και μυαλό"
INTIME SPORTS

Στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, θα μετρήσει τις δυνάμεις του ο Πανελευσινιακός το Σάββατο (15/12, 5μ.μ.). "Να αντιπαραθέσουμε συγκέντρωση και μυαλό", ζήτησε ο Σκαραφίγκας

Ο Πανελευσινιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο το απόγευμα (15/12, 5μ.μ.) για την 10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Οι νεοφώτιστοι προέρχονται από την ήττα στις λεπτομέρειες της περασμένης εβδομάδας από τον Απόλλωνα Πατρών και θέλουν μία καλή εμφάνιση και διεκδίκηση της νίκης μέχρι τέλους, σε ένα παιχνίδι που άλλωστε δεν θα έχουν το άγχος.

"Ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα μας απέναντι σε μια ομάδα πολύ συγκροτημένη, πειθαρχημένη και σοβαρή", υποστήριξε ο Γιώργος Σκαραφίγκας στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και συμπλήρωσε:

"Ο ΠΑΟΚ έχει την τύχη να έχει στο ρόστερ του παίκτες με πολύ μεγάλη προσωπικότητα και αυτό κάνει το έργο μας ακόμα πιο δύσκολο. Θα πρέπει να αντιπαραθέσουμε στην ενέργεια του ΠΑΟΚ στην έδρα του σαράντα λεπτά συγκέντρωση και μυαλό".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μαντζιώρης επισήμανε: "Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ιστορικό παιχνίδι για την ομάδα μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι όπως όλα τα άλλα και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Δυστυχώς προερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα που κρίθηκε στον πόντο αλλά το σίγουρο είναι πως θα τα δώσουμε όλα για το καλό της ομάδας".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ