ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Παραμένει ο Σκαραφίγκας στον Πανελευσινιακό

Παραμένει ο Σκαραφίγκας στον Πανελευσινιακό
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του Πανελευσινιακού και τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους

Μετά την "παρθενική" του συμμετοχή στη Basket League ΟΠΑΠ o Πανελευσινιακός εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία και ομάδα που "κερδίζει, δεν αλλάζει".

Γι' αυτό το λόγο, ο Γιώργος Σκαραφίγκας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας της Ελευσίνας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε όλα, προκειμένου να συνεχίσουν μαζί και τη νέα περίοδο και η ΚΑΕ έσπευσε να ανακοινώσει κι επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας τους:

"Η ΚΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σκαραφίγκα για την επόμενη σεζόν.

Αυτή θα είναι η έκτη χρονιά που θα βρίσκετε στον πάγκο της ομάδας ο Έλληνας τεχνικός και η διοίκηση της ομάδας είναι υπερήφανοι γι’ αυτό.

Με την πετυχημένη αυτή συνταγή που ακολουθεί η ομάδα τα τελευταία χρόνια είμαστε σίγουροι πως στο μέλλον θα πανηγυρίσουμε και μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχηθεί στον «κόουτς» καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του δηλώνοντας πως θα είναι δίπλα του σε ότι χρειαστεί".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ