ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Λιακόπουλος: "Οικογένεια ο Πανελευσινιακός"

Λιακόπουλος: "Οικογένεια ο Πανελευσινιακός"

Ο Νίκος Λιακόπουλος μίλησε για τους στόχους του Πανελευσινιακού την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανελευσινιακού μίλησε ο Νίκος Λιακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους νεοφώτιστους και μίλησε για τους στόχους της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα δήλωσε:

Νίκο, μετά από μια εξαιρετική σεζόν με τον Κολοσσό την προηγούμενη σεζόν όπου πήρατε την τέταρτη θέση αποφάσισες να γυρίσεις σελίδα και να έρθεις στον Πανελευσινιακό. Τι σε ώθησε να κάνεις αυτή την επιλογή;

" Κατ’ αρχήν με ώθησε το γεγονός ότι λέγονται παρά πολύ καλά πράγματα για τον Πανελευσινιακό στην μπασκετική κοινότητα. Επίσης ,στον Κολοσσό μετά από την επιτυχημένη περσινή σεζόν θεώρησα ότι έκλεισε ένας κύκλος και σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο Πανελευσινιακός είναι πάνω απ’ όλα οικογένεια κατέληξα στην συγκεκριμένη απόφαση".

Ποιοι είναι οι στόχοι του Πανελευσινιακού για τη νέα σεζόν;

" Η παραμονή της ομάδας στην Α1 είναι πάνω απ’ όλα. Όσο γρηγορότερα έρθει τόσο το καλύτερο. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά επιδιώκοντας σε όλα τη νίκη. Μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε".

Η πολύ καλή παρουσία που είχες στο προηγούμενο πρωτάθλημα σε καθιστά ένα από τα πολυτιμότερα όπλα της ομάδας στην προσπάθεια στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α1. Σε αγχώνει αυτό;

" Θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρώτο ή δεύτερο όπλο σε μια ομάδα. Υπάρχουν δουλειές που πρέπει να κάνεις μέσα στο γήπεδο. Για παράδειγμα το να βάλει κάποιος 30 πόντους υπάρχει κάποιος πίσω του που έχει τρέξει, έχει μαρκάρει ,έχει πασάρει και γενικότερα έχει κάνει δουλειά που δεν φαίνεται. Σε κάθε περίπτωση σκοπός μου είναι να βοηθήσω την ομάδα".

Με εξαίρεση τον αγώνα Κυπέλου με τον ΠΑΟΚ, είδαμε τον Πανελευσινιακό στις φιλικές αναμετρήσεις να κοντράρει ομάδες όπως ο Ίκαρος, το Περιστέρι κι ο Κολοσσός. Τι πρέπει να κρατήσει η ομάδα από αυτούς τους αγώνες και σε τι σημείο βρίσκεται η προετοιμασία;

" Το σημαντικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν είναι τα αποτελέσματα. Πρέπει να κρατάμε τα θετικά και να αποβάλλουμε σιγά-σιγά τα αρνητικά στοιχεία. Επίσης, πρέπει μέρα με τη μέρα να γινόμαστε καλύτεροι για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο. Σίγουρα έχουν γίνει βήματα προόδου αλλά χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά...".

Στο ήδη δύσκολο έργο της ομάδας για την παραμονή στην κατηγορία προστέθηκε το γεγονός ότι η έδρα του Πανελευσινιακού δεν θα είναι η ιστορική πλέον «Γούβα» αλλά το κλειστό του Περιστερίου. Πόσο θα επηρεάσει αυτό; Δεν είναι απαραίτητη η παρουσία του κόσμου;

" Σίγουρα όταν έχεις συνηθίσει την έδρα σου τόσα χρόνια και υπάρχει αυτή η αλλαγή είναι ανασταλτικός παράγοντας. Όμως ο κόσμος της Ελευσίνας μπορεί να αντισταθμίσει αυτό το πρόβλημα και να καταφέρουμε να κάνουμε το γήπεδο «δικό μας»".

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα και αποτελεί πλέον σύμβολο για την ιστορία του Πανελευσινιακού...

" Πράγματι ο κόουτς είναι πολύ ταλαντούχος και δουλεύει πάρα πολύ κάτι που εκτίμησα από την πρώτη στιγμή. Η παρουσία του στον πάγκο της ομάδας είναι πολύ σημαντική και πιστεύω ότι έχει όλα τα εφόδια για να πετύχει και στην Α1. Όμως, δεν θέλω να αδικήσω και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο με το οποίο έχω άριστες σχέσεις και πιστεύω ότι προσφέρει πολλά στην ομάδα".

Πιστεύεις ότι θα δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα;

" Δυστυχώς πιστεύω ότι στην περίπτωση του Ελληνικού πρωταθλήματος ισχύει το «κάθε χρόνο και χειρότερα» πράγμα που πιστεύω ότι θα αλλάξει με την αξιοποίηση των Ελλήνων παικτών και την οικονομική εξυγίανση των ομάδων".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ