ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Διπλό "χτύπημα" από Ελευσίνα

Διπλό "χτύπημα" από Ελευσίνα

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr κάτοικοι Ελευσίνας θα είναι την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν οι Ελάιζα Τζόνσον και Άρικ Μάρεΐ, οι οποίοι ανακοινώθηκαν επίσημα από τον Πανελευσινιακό

Σε διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" προχώρησε ο Πανελευσινιακός που πρόσθεσε στη ''φαρέτρα'' του τους Ελάιζα Τζόνσον και Άρικ Μάρεΐ. Αμφότεροι οι Αμερικανοί αθλητές έχουν αρκετές περγαμηνές και αναμένεται να αποτελέσουν ισχυρά όπλα στα χέρια του Γιώργου Σκαραφίγκα.

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει από τις 20/8 για τις δύο μεταγραφικές κινήσεις του Πανελευσινιακού, καθώς τόσο ο Ελάιζα Τζόνσον όσο και ο Άρικ Μάρεΐ ήταν εδώ και μέρες στο στόχαστρο των φιλόδοξων Ελευσίνιων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των "σταχυοφόρων" αναφέρει

" H Διοίκηση της ΚΑΕ Πανελευσινιακός ανακοινώνει επίσημα την απόκτηση δύο πολύτιμων αμερικανών παικτών, του Ελάιζα Τζόνσον (Elijah Johnson) και του Άρικ Μάρρευ (Aaric Murray).

O Elijah Johnson (guard | 24 χρονών | 1,92 μ. ύψος) αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παίκτες του Kansas University και αγωνίστηκε με επιτυχία 4 χρόνια στο NCAA έχοντας 10,2 (2011-12) και 9,9 (2012-13) πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι. Αποτελεί ένα δυναμικό παίκτη, πολύ καλό σκόρερ και έχει μεγάλες προοπτικές! Πέρυσι αγωνίστηκε στην KS Rosa Radom ομάδα της Πολωνίας.

Ο Aaric Murray (center | 25 χρονών | 2,08 μ. ύψος) αποτέλεσε έναν από τους βασικούς παίκτες του Texas Southern University και στην προηγούμενη σεζόν στο NCAA είχε 24 πόντους μ.ο. ανά παιχνίδι. Δυναμικός κι ευέλικτος παίκτης μέσα στη ρακέτα με μακριά χέρια και πολύ καλό σουτ έρχεται να δώσει μεγάλες μάχες!

Με τις δύο προσθήκες των αμερικανών παικτών η ομάδα είναι έτοιμη για να προετοιμασθεί κατάλληλα ενόψει του νέου Πρωταθλήματος και των αγώνων του Κυπέλλου. Η νέα σύνθεση δίνει ελπιδοφόρες υποσχέσεις στους φιλάθλους για την ανταγωνιστικότητα της ομάδας!"

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ