ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από Πανελευσινιακό

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας από Πανελευσινιακό
INTIME SPORTS

Ο Πανελευσινιακός έχει οικτρά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τον ΚΑΟΔ και εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας που ξεκινά με τη φράση "απαιτούμε σεβασμό..."

Ο Πανελευσινιακός ηττήθηκε με σκορ 76-74 μέσα στην έδρα του από τον ΚΑΟΔ, αλλά έχει φρικτά παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Η ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων ότι "η υπομονή μας εξαντλήθηκε", στέλνοντας παράλληλα μήνυμα πως θα μείνει στην κατηγορία:

"Απαιτούμε σεβασμό...

Στο τέλος του πρώτου γύρου η ομάδα μας απέδειξε οτι σέβεται και τους θεσμούς και τους αντιπάλους και τους διαιτητές. Πάνω απ' όλα όμως σέβεται το άθλημα, γι' αυτό και είναι υπόδειγμα ομάδας μέσα και έξω απο τους αγωνιστικούς χώρους.

Δυστυχώς, για ακόμα μια φορά, δεν μας σεβάστηκαν. Όπως και στα περισσότερα παιχνίδια του πρώτου γύρου, γίναμε μάρτυρες μιας άκρως εχθρικής διαιτησίας για την ομάδα μας και ταυτόχρονα άκρως ανεκτικής για τον αντίπαλο (αποδεικνύεται απο βίντεο των αγώνων).

Η υπομονή μας εξαντλήθηκε.

Θέλουμε να στείλουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους όσους μεταχειρίστηκαν την ομάδα μας με το χειρότερο τρόπο: Ο,τι και να κάνουν θα παραμείνουμε στην κατηγορία.

Και πιστεύουμε πως αυτο θα συμβεί για το καλό του αθλήματος που αγαπάμε και υπηρετούμε. Μετα το σημερινό παιχνίδι δεν φοβόμαστε πλέον τίποτα".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ