ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ

"Τα μεγάλα κύματα και ο κόλπος νηνεμίας"

"Τα μεγάλα κύματα και ο κόλπος νηνεμίας"
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Πανελευσινιακός με ανακοίνωση της θέλησε να κάνει έναν μίνι απολογισμό της φετινής σεζόν στη Basket League ΟΠΑΠ. Από τις φουρτούνες μέχρι τη... νηνεμία της παραμονής

Έναν μίνι απολογισμό της φετινής πρώτης σεζόν στα σαλόνια της Basket League ΟΠΑΠ έκανε ο Πανελευσινιακός με επίσημη ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, η ομάδα της Ελευσίνας υπόσχεται ακόμα καλύτερες εμφανίσεις τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι για ένα μικρό πειρατικό που πρώτη φορά έπλεε σε θάλασσες που είχε ποθήσει. Βαθιά νερά, με μεγάλα κύματα κι ένα σκαρί που πρώτη φορά έβγαινε δειλά από ένα κόλπο νηνεμίας.

Είχε αντιμετωπίσει κι άλλες χρονιές φουρτούνες αλλά δεν ήταν ίδιες. Οι άλλες θάλασσες δεν είχαν τα ίδια κύματα κι ο κυβερνήτης το ήξερε καλά. Είχε εμπιστοσύνη στο παλιό, καλό πλήρωμα, είχε και καλό κατευόδιο. Πήρε νέους ναυτικούς και λίγοι από εκείνους δεν ήταν έτοιμοι για μεγάλες θάλασσες και το σκαρί έμπαζε νερά αλλά κρατήθηκε στην επιφάνεια.

Το ταξίδι ξεκίνησε με αισιοδοξία. Πήγε καλά παρόλο που οι πρώτες φουρτούνες το έκαναν να γέρνει. Τότε ήρθαν τα μεγάλα κύματα και έμπασαν πολλά νερά. Κάποιοι είπαν ότι το τιμόνι του κυβερνήτη τρίζει αλλά το πλήρωμα και οι οικείοι πίσω στην πατρίδα είχαν εμπιστοσύνη.

Νέο πλήρωμα ήρθε να συμπληρώσει τους γενναίους. Οι τρύπες μπαλώθηκαν και το πειρατικό σκαρί άρχισε να πλέει σταθερά. Βγήκε από μεγάλες φουρτούνες αλώβητο και καμαρωτό. Πολλοί απόρησαν αλλά κανείς ξένος δεν μπορούσε να καταλάβει ότι αυτό το σκαρί είναι ευλογημένο γιατί είναι γνήσιο κι αγνό. Είναι δύναμη και πάθος να φτάσει στο τελικό λιμάνι.

Μετά από μήνες ταξιδιού κάπου στον ορίζοντα φάνηκε στεριά. Κυβερνήτης και πλήρωμα άνοιξαν περισσότερο τα πανιά και το πειρατικό σκαρί μόλις την τελευταία ώρα βγήκε από τα ανεμοδαρμένα κύματα και βρήκε το λιμάνι.

Καμιά κούραση δεν μπορεί να σταματήσει τη γιορτή για ένα ταξίδι που κανείς δεν πίστεψε εκτός από εκείνους που το πραγματοποίησαν. Σημασία δεν έχει από πού έρχεσαι αλλά που πηγαίνεις. Κι αν το πάθος και η δύναμη περισσεύουν τότε και με πλωτή σχεδία φτάνεις στο λιμάνι.

Δόξα και τιμή στα παιδιά του Πανελευσινιακού! Μία ομάδα που άλλαξε το ρου της Ιστορίας του Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης και απέδειξε ότι παίζει για τη χαρά του αθλήματος και έχει θέση στα μεγάλα σαλόνια.

Ραντεβού τη νέα χρονιά με περισσότερες εμπειρίες, πιο μεγάλο πάθος και δύναμη που πηγάζει από τη μυστήρια γη της Ελευσίνας!".

TAGS ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ