ΜΙΛΑΝΟ

Τι λέει η Αρμάνι Μιλάνο για την πρόταση του ΠΑΟ και τον Φώτση

Τι λέει η Αρμάνι Μιλάνο για την πρόταση του ΠΑΟ και τον Φώτση

Η πρόταση του Παναθηναϊκού των 500.000 δολαρίων βρίσκεται στα Γραφεία της Αρμάνι Μιλάνο, αλλά ο πρόεδρος της ομάδας προφασίζεται δουλειές με την Armani Fashion. Θετική η εισήγηση για την παραχώρηση από τον μάνατζερ της ομάδας, ενόχληση για την δημοσιοποίηση της προσφοράς

Ο Παναθηναϊκός προσφέρει επίσημα στην Αρμάνι Μιλάνο 500.000 δολάρια, για την παραχώρηση του Αντώνη Φώτση, όμως ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Λίβιο Πρόλι, δηλώνει απασχολημένος με την Armani Fashion (!) ενώ η εισήγηση του μάνατζερ Φλάβιο Πορταλούπι είναι θετική!

Πώς έχει το ρεπορτάζ από την Ιταλία; Οι Μιλανέζοι έχουν λάβει από νωρίς το πρωί την επιστολή του Δ.Γιαννακόπουλου με την οποία οι "πράσινοι" έκαναν γνωστή την πρόθεσή τους να "αγοράσουν" τα δικαιώματα του Φώτση, έναντι μισού εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο άλλοτε διεθνής Ιταλός γκαρντ, Φλάβιο Πορταλούπι, που είναι πλέον γενικός διευθυντής της ομάδας μπάσκετ, έστειλε την επιστολή στον Λίβιο Πρόλι, ο οποίος όμως επικαλέστηκε φόρτο εργασίας, υποστηρίζοντας ότι "έχει συσκέψεις για την Armani Fashion και συμβάσεις πολλών εκατομμυρίων".

Με την υπόθεση του Φώτση, όπως είπε θα ασχοληθεί αργότερα μέσα στην μέρα. Ο Πορταλούπι, έκανε θετική εισήγηση για την παραχώρηση του παίκτη: "Αφού δίνουν τα χρήματα, ας τον παραχωρήσουμε" φέρεται να έχει πει ο μάνατζερ της Αρμάνι.

Από την άλλη, όμως, οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας εξέφραζαν την δυσαρέσκειά τους, γιατί δημοσιοποιήθηκε η πρόταση του Παναθηναϊκού (από το ίδιο τον ελληνικό σύλλογο) και υποστήριζαν ότι "η πίεση των Ελλήνων είναι αφόρητη".

Αναμένουμε τις εξελίξεις, ωστόσο, καθώς τα 500.000 δολάρια δεν είναι και λίγα. Τόσα άλλωστε ζητούσε η Αρμάνι Μιλάνο, από τις ... έμμεσες διαπραγματεύσεις (μέσω του μάνατζερ του) που από σήμερα, όμως, έγιναν άμεσες, καθώς ήταν η πρώτη φορά όπου ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τους Ιταλούς.

Το ότι υπάρχει, ωστόσο, έγγραφη προσφορά από την οποία μάλιστα η Αρμάνι Μιλάνο θα εξοικονομήσει περίπου 300.000 δολάρια (θα δώσει 200.000 στον Φώτση, ενώ θα εισπράξει 500.000) για ένα παίκτη που παίζει με "μισή καρδιά" στην Ιταλία, μάλλον στέλνει τον παίκτη στο ΟΑΚΑ. Περισσότερα την Τρίτη, όπου λογικά θα υπάρξει και η επίσημη απάντηση του Μιλάνου

TAGS ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ