ΜΙΛΑΝΟ

Ποιος είδε τον Μπάνκι και δεν τον φοβήθηκε

Ποιος είδε τον Μπάνκι και δεν τον φοβήθηκε

Η Αρμάνι Μιλάνο έχασε "με κάτω τα χέρια" από τη Λαμποράλ Κούτσα στη Βασκονία (102-83), με τον Λούκα Μπάνκι να εξοργίζεται -στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ- με όσα έκαναν οι παίκτες του. (video)

Η εικόνα της Αρμάνι Μιλάνο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμποράλ Κούτσα δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Γι αυτό προέκυψε το τελικό -19 ( 102-83 ), που την κρατά στην προτελευταία θέση του έκτου ομίλου του Top 16, της Euroleague. Ο Λούκα Μπάνκι έκανε την αυτοκριτική του μετά το τέλος της αναμέτρησης, αλλά ο τρόπος που μίλησε ήταν πολύ διαφορετικός από αυτόν που έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες του.

Λογικό θα πει κανείς, όταν βλέπει τον ΜαρΣον Μπρουκς να παίζει ολίγον τι ατομιστικά στη μία πλευρά του παρκέ, την ώρα που στιγμές αργότερα ο Ντάριους Άνταμς ευστοχεί σε σουτ τριών πόντων. Το τάιμ άουτ που ακολούθησε ήταν αρκετά... έντονο.

" Είτε σκοράρεις είτε όχι πρέπει να παίζουμε ομαδικά. Πρέπει να γυρνάει η μπάλα, να γίνονται τα σκριν και να παίζουμε σαν ομάδα. Αυτό δεν είναι εικόνα. Το να χάσεις με τριάντα και το να χάσεις με πενήντα δεν είναι το ίδιο πράγμα. Πρέπει να παίξουμε μέχρι το τέλος. Μέχρι το τέλος", είπε χαρακτηριστικά -και σε έντονο ύφος- ο Λούκα Μπάνκι, μιλώντας στον ΜαρΣον Μπρουκς.

Η... μελιτζανί εικόνα του θύμισε κάτι από Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το αποτέλεσμα πάντως δεν ήταν αυτό που προσδοκούσε ο ίδιος...

TAGS ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ