ΜΙΛΑΝΟ

Ο Ράγκλαντ, η πρώτη μεταγραφή της Αρμάνι

Ο Ράγκλαντ, η πρώτη μεταγραφή της Αρμάνι

Η πρώτη ανακοίνωση της Αρμάνι θα αναφέρει το όνομα του Τζο Ράγκλαντ και θα τη διαβάσετε την Κυριακή (29/6) ή τη Δευτέρα (30/6). Εκτός οι Τζέρελς, Λαβάλ, Ουάλας και Λάνγκφορντ.

Η Gazzetta dello Sport ενημέρωσε πως η Αρμάνι ξεκινά τις κινήσεις για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, από τον Τζο Ράγκλαντ, πόιντ γκαρντ που έχει διαβατήριο από το Λίβανο και πέρασε μιάμιση σεζόν στην Καντού. Η ευρωπαϊκή του καριέρα ξεκίνησε τη σεζόν 2012-13 στην ισπανική Μούρθια που τον δάνεισε τον Απρίλιο του 2013 στην Καντού.

Φέτος είχε 16.3 πόντους, ανά αγώνα, με 55.1% στα δίποντα, 48.1% στα τρίποντα και 82.4% στις βολές, 3.5 ριμπ., 3.4 ασίστ και 2.1 λάθη κατά μ.ο. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ήταν διάρκειας 1+14.

Όπως πρόσθεσε το Sportando.com, εκτός ομάδας είναι οι Κέρτις Τζέρελς, Γκάνι Λαβάλ και CJ Ουάλας, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την πόρτα της εξόδου θα περάσει και ο Κιθ Λάνγκφορντ. Η Γαλατασαράι έχει αποφασίσει να του κάνει μια σεβαστή προσφορά που αν αρνηθεί... θα την επαναλάβει στον Μπόμπι Μπράουν.

TAGS ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ