ΜΙΛΑΝΟ

Ο Τζεντίλε σκέφτεται να γίνει "Ρουκέτα"

Ο Τζεντίλε σκέφτεται να γίνει "Ρουκέτα"

Το καλοκαίρι του 2014, οι Ρόκετς επέλεξαν τον Αλεσάντρο Τζεντίλε στο ΝΒΑ draft (Νο53), με τον Ιταλό να επιλέγει να μείνει στο Μιλάνο. Κάτι που μπορεί να αλλάξει σε λίγους μήνες. Διαβάστε τι είπε για τη σχέση του με τον Μπάνκι (όχι, δεν είναι ακριβώς φίλοι).

Η Gazzetta dello Sport δημοσίευσε συνέντευξη του Αλεσάντρο Τζεντίλε, στην οποία μιλά για τη φετινή (ανισόρροπη) χρονιά της Μιλάνο, τη σχέση του με τον Λούκα Μπάνκι, αλλά και την προοπτική να διασχίσει το προσεχές καλοκαίρι τον Ατλαντικό.

Το Χιούστον "τράβηξε" τον διεθνή γκαρντ από το ΝΒΑ draft πέρυσι, στο Νο53 και του ζήτησε να μετακομίσει στις ΗΠΑ. Εκείνος, επέλεξε να μείνει για (τουλάχιστον) έναν ακόμα χρόνο στην Ευρώπη. Τότε που είχε προβεί σε αυτήν την επισήμανση, είχε και πρόταση της ΤΣΣΚΑ, για 1.3 εκάτ. δολ.

Το αφεντικό της Αρμάνι, Λίβιο Πρόλι τον κάλεσε αμέσως σε ραντεβού και του έδωσε συμβόλαιο 2+1 χρόνων, με ποσό που πλησίασε στο εκατομμύριο, για κάθε χρόνο . Ο Τζεντίλε το αποδέχθηκε και έμεινε εκεί που ήταν για να ζήσει φέτος κάτι που μάλλον δεν περίμενε. Όπως είπε στη συνέντευξη του " η ιεραρχία δεν είναι και πολύ ξεκάθαρη και για αυτό έχουμε σκαμπανεβάσματα. Δεν μπορούμε να βοηθηθούμε σε ατομικό επίπεδο, έτσι όπως λειτουργούν τα πράγματα".

Σε ερώτηση για τη σχέση που έχει με τον προπονητή του, ομολόγησε πως " τα πράγματα είναι κάπως περίπλοκα. Είμαστε τελείως διαφορετικοί χαρακτήρες. Αλλά αυτό δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να πανηγυρίσουμε μαζί την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, γιατί και οι δύο έχουμε αποφασίσει να βάλουμε το κοινό καλό πάνω από τα προσωπικά μας".

Σε ένα από τα παιχνίδια, οι Ultras της Μιλάνο σήκωσαν απαξιωτικό πανό για την ομάδα, με τον Τζεντίλε να λέει πως "ένιωσα απογοητευμένος. Κατάλαβα πως ο κόσμος ξεχνά γρήγορα και δεν ξέρει τη λέξη "ευγνωμοσύνη".

Η συνέχεια αφορούσε το ΝΒΑ, με τον Τζεντίλε να παραδέχεται ότι " είναι μια προοπτική που μου φαίνεται όλο και πιο ενδιαφέρουσα. Οι Ρόκετς με έχουν κάνει να αισθάνομαι υπέροχα. Σαν να είμαι μέλος της οικογένειας τους. Δεν έχω πάει ακόμα στο Χιούστον. Έχουν έλθει όμως, εκείνοι πολλές φορές να με δουν. Προς το παρόν, έχω επικεντρωθεί στο πώς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Το αποτέλεσμα, ωστόσο δεν θα επηρεάσει την απόφαση για το μέλλον μου".

TAGS ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ