ΜΑΛΑΓΑ

Ματέο: "Να ανασυνταχτούμε"

Ματέο: "Να ανασυνταχτούμε"
INTIME SPORTS

Εμπιστοσύνη στις ικανότητες τους θα πρέπει να δείξουν οι παίκτες της Μάλαγα (8/02, 21:00), σύμφωνα με τον κόουτς Τσους Ματέο. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο προπονητής της Μάλαγα, Τσους Ματέο αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σιένα (8/02, 21:00) για την τέταρτη αγωνιστική του "Top-16" της Ευρωλίγκας.

" Είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να ανασυνταχτούμε το συντομότερο δυνατό και να αρχίσουμε να εμπιστευόμαστε τους εαυτούς μας", δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:

" Ψάχνουμε το παιχνίδι που παίζαμε στην αρχή της σεζόν και να επιστρέψουμε σε αυτό. Βρισκόμαστε σε μια φάση που έχουμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας αλλά θα την βρούμε ξανά. Θα δουλέψουμε πολύ σκληρά. Πριν σκεφτούμε τον δύσκολο αντίπαλο που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, την Σιένα, πρέπει πρώτα να επικεντρωθούμε σε εμάς.

Είναι δύσκολο φυσικά να φτάσουμε στα πλέι οφς αλλά όσο τίποτα δεν έχει τελειώσει και μαθηματικά, θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Πρέπει μόνο να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς και να βρούμε την "σπίθα" που είχαμε πριν από 20 μέρες".

Φρίλαντ: "Πρέπει να αντιδράσουμε"

Από την πλευρά των παικτών, ο Τζόελ Φρίλαντ πρόσθεσε: " Πρέπει να αντιδράσουμε και πιστεύω πως θα παίξουμε καλό παιχνίδι με την Σιένα. Θα είναι δύσκολο, ξέρουμε πως παίζουν. Είναι μια εντυπωσιακή ομάδα αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να βρούμε τον εαυτό μας. Θεωρώ πως πρέπει να δούμε αυτό το ματς σαν να είναι η τελευταία μας ευκαιρία για πρόκριση. Πρέπει να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να συγκεντρωνόμαστε σε αυτό".

TAGS ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ