ΜΑΛΑΓΑ

Ανανέωσε με Μάλαγα ο Ματέο

Ανανέωσε με Μάλαγα ο Ματέο
INTIME SPORTS

Προπονητής της Μάλαγα θα είναι και τη νέα σεζόν ο Τσους Ματέο καθώς οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και ανανέωσαν τη συνεργασία τους. Μένει και ο Φιτς

Οι ιθύνοντες της Μάλαγα εκτίμησαν το έργο του Τσους Ματέο στον πάγκο της ομάδας τους και έτσι πρότειναν στον Ισπανό προπονητή να συνεχίσει το έργο του.

Οι δύο πλευρές αφού τα συζήτησαν ήρθαν σε συμφωνία και έτσι ο Ισπανός τεχνικός θα μείνει για μία ακόμα σεζόν στο τιμόνι της Μάλαγα.

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη της υπόθεσης: "Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος με την απόφαση που πήρε το Δ.Σ. της ομάδας. Είμαι περήφανος που θα συνεχίσει το έργο του στην ομάδα μας.

Αυτό που υπάρχει πλέον στο μυαλό μου είναι να αναπτερώσω τις ελπίδες που είχε ο κόσμος για την ομάδα και να τους δώσω χαρά που τόσο πολύ την αξίζουν φτιάχνοντας μία ακόμα πιο δυνατή ομάδα".

Ο Τζέραλντ Φιτς θα παραμείνει στην Ουνικάχα Μάλαγα για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα. Ο Αμερικανός έπαιξε φέτος σε 21 αγώνες και είχε μ.ο. 14,1 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ ανά παιχνίδι. Το πιο εντυπωσιακό μάλιστα είναι ότι ο Φιτς τα πέτυχε όλα αυτά, ενώ εντάχθηκε στο δυναμικό του συλλόγου της Ανδαλουσίας τέλη Ιανουαρίου!

TAGS ΜΑΛΑΓΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ