ΛΑΥΡΙΟ

Υπέγραψε ο Λαμπ στο Λαύριο

Orlando Magic's Doron Lamb (1) moves the ball against the Chicago Bulls during the second half of an NBA basketball game, Monday, April 15, 2013, in Orlando, Fla. Chicago won the game 102-84.(AP Photo/John Raoux)
AP Photo/John Raoux AP

Το "μπαμ" έγινε! Ο Ντόρον Λαμπ έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που του έστειλε το Λαύριο και πλέον πρέπει να λογίζεται παίκτης της ομάδας. Μόνο η ανακοίνωση μένει.

Το Λαύριο έψαξε πολύ το θέμα του Ντόρον Λαμπ, έκανε την κίνησή του και τώρα μπορεί να νιώθει δικαιωμένο, αφού ουσιαστικά ολοκλήρωσε μία τεράστια μεταγραφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24 o Αμερικανός γκαρντ έστειλε σήμερα (6/6) το πρωί υπογεγραμμένο το συμβόλαιο που του έστειλε το Λαύριο και πλέον πρέπει να λογίζεται παίκτης της ομάδας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα η απόκτησή το από την ομάδα του Λαυρίου!

Ο Λαμπ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στη D-League με τους Westchester Knicks, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο ΝΒΑ με τις φανέλες των Μιλγουόκι Μπακς (που τον επέλεξαν στο Νο42 του ντραφτ του 2012) και των Ορλάντο Μάτζικ και έχει κάνει τρία (μικρής διάρκειας) περάσματα από την Ευρώπη για χάρη της Μπούντουσνοστ (για ένα παιχνίδι), της Κόνιασπορ (για δύο μέρες) και τη Ναντέρ (για ένα μήνα).

AP Photo/John Raoux

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ