ΛΑΥΡΙΟ

Στην κορυφή της λίστας ο Σλόκαρ

Στην κορυφή της λίστας ο Σλόκαρ

Ο τραυματισμός του Άσλεϊ Χάμιλτον στην επιγονατίδα καθιστά επιτακτική τη μεταγραφική ενίσχυση στο Λαύριο, με τους "κυανοκίτρινους" να έχουν στην κορυφή της λίστας τον Ούρος Σλόκαρ! Άμεσα εξελίξεις στο ζήτημα.

Ο Μάρκο Κέσελ ήταν το πρώτο μεγάλο όνομα που έφερε στη χώρα μας το Λαύριο, αλλά δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο. Οι νεοφώτιστοι συνεχίζουν να παλεύουν για την εξασφάλιση της παραμονής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, με τον τραυματισμό του Άσλεϊ Χάμιλτον να καθιστά επιτακτική τη μεταγραφική ενίσχυση. Ο Αμερικανός φόργουορντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επιγονατίδα που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τον επόμενο μήνα.

Κι επειδή στο Λαύριο δεν υπάρχει η πολυτέλεια της αναμονής, πάρθηκε η απόφαση να προχωρήσει άμεσα το πλάνο της μεταγραφικής ενίσχυσης για τις δύο θέσεις των ψηλών. Το όνομα που βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας είναι αυτό του Ούρος Σλόκαρ! Ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ βρίσκεται υπ' ατμόν από τη Σεβίλλη, με τους ανθρώπους των νεοφώτιστων να εξετάζουν ενδελεχώς την περίπτωσή του.

Στόχος είναι το θέμα να έχει λήξει μέσα στην εβδομάδα, για το ενδεχόμενο να είναι στη δωδεκάδα του αγώνα της 20ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τον Κολοσσό (22/1, 17:00). Οι εξελίξεις αναμένονται εντός των επόμενων ημερών (ου μην και ωρών), με την κατάσταση να γίνεται πιο σαφής καθώς περνούν οι ώρες.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τον ΝτεΜάριους Μπολντς, ο Αμερικανός γκαρντ έχει ενοχλήσεις στη μέση, που όμως δεν εμπνέουν ανησυχία. Ξεκουράστηκε κόντρα στον Ολυμπιακό και θα δώσει το "παρών" στη δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ρέθυμνο (18/2, 16:00).

TAGS ΛΑΥΡΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ