ΚΥΜΗ

Παρελθόν από την Κύμη ο Λιμνιάτης

Παρελθόν από την Κύμη ο Λιμνιάτης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγους μόλις μήνες κράτησε η συνεργασία της Κύμης με τον Γιώργο Λιμνιάτη που τελούσε χρέη βοηθού προπονητή, καθώς με ανακοίνωση της η ΚΑΕ γνωστοποίησε τη λύση της συνεργασίας τους.

Ο Γιώργος Λιμνιάτης το καλοκαίρι ξεκίνησε τη συνεργασία του με την νεοφώτιστη Κύμη, αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού προπονητή στο πλευρό του Βασίλη Μπρατσιάκου. Οι δύο πλευρές ωστόσο χώρισαν γρήγορα τους δρόμους τους, με την ΚΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Λιμνιάτη λίγες μέρες πριν την δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο λόγος του διαζυγίου αφορά προσωπικά προβλήματα του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος ΚύμηςSEAJETSανακοινώνει την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή κ. Γιώργο Λιμνιάτη, λόγω προσωπικών προβλημάτων του ιδίου. Κατά το διάστημα της συνεργασίας μας, ο κ. Λιμνιάτης υπήρξε παράδειγμα ήθους και εργατικότητας,επιδεικνύοντας πάντοτε άψογο επαγγελματισμό. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα του.

TAGS ΚΥΜΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ