ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Στην Τσεχία ο Χολ

Στην Τσεχία ο Χολ

Λίγες ώρες πριν αντιμετωπίσει τη Σάσαρι στα playoffs του Basketball Champions League, η Νίμπουρκ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κένι Χολ από τον Κόροιβο.

Παίκτης της Νίμπουρκ θα είναι μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου ο Κένι Χολ, όπως ανακοίνωσε ο τσεχικός σύλλογος. Ο μέχρι πρότινος σέντερ του Κοροίβου "πέταξε" για την Τσεχία την Τρίτη (21/2), με σκοπό να ενισχύσει άμεσα τη νέα του ομάδα, η οποία εν τω μεταξύ αποχαιρέτησε τον Ντάιαμον Σίμσον.

Ο Κένι Χολ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Κόροιβο κατόπιν σχετικής εισήγησης του Ντίνου Καλαμπάκου, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στη Stoiximan.grt Basket League, με τους 13 πόντους και τα 6.6 ριμπάουντ που είχε ανά αγώνα. Αποτέλεσε άλλωστε την "κολώνα" της ομάδας από την Αμαλιάδα σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Μετά τον αγώνα με τον Κολοσσό, "έτρεξαν" οι διαδικασίες για την απόκτησή του από τη Νίμπουρκ, η οποία είχε ενημερώσει πριν από περίπου δέκα ημέρες για τις προθέσεις της .

" Ξέραμε ότι η συνεργασία μας με τον Ντάιαμον ολοκληρωνόταν, γι αυτό ψάχναμε έναν παίκτη να καλύψει το κενό του. Πιστεύω ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή, φέρνοντας στην ομάδα τον Κένι Χολ. Είναι δυνατός στα ριμπάουντ και μπορεί να παίξει τόσο με πρόσωπο όσο και με πλάτη στο καλάθι", ανέφερε για τις αλλαγές στο ρόστερ της Νίμπουρκ, ο προπονητής της τσεχικής ομάδας, Ρόνεν Γκίνζμπουρκ.

Ο πρώην, πλέον, σέντερ του Κοροίβου θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο (25/2) απέναντι στην Όπαβα για το τσεχικό πρωτάθλημα, αλλά δεν θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο Basketball Champions League, αφού η Νίμπουρκ αποκλείστηκε πριν από λίγη ώρα από τη Σάσαρι.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ