ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Πήρε Αποστολίδη ο Κόροιβος

Πήρε Αποστολίδη ο Κόροιβος

Τη συμφωνία της με τον νεαρό πλέι μέικερ, Απόστολο Αποστολίδη ανακοίνωσε ο Κόροιβος, ο οποίος ενημέρωσε ότι θα διεξαχθούν και δύο ανοικτές προπονήσεις για τους φιλάθλους της ομάδας

Με ένα άκρως νεανικό ρόστερ θα παρουσιαστεί στο φετινό πρωτάθλημα ο Κόροιβος, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει σε φερέλπιδες αθλητές. Η ομάδα της Ηλείας ανακοίνωσε την προσθήκη του Απόστολου Αποστολίδη, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Ηρακλή και φέτος θα κάνει τα πρώτα του βήματα στην Α1. Παράλληλα, ο Κόροιβος ενημέρωσε ότι την Πέμπτη (1/9) και την Παρασκευή (2/9) θα πραγματοποιηθούν δύο ανοικτές προπονήσεις προκειμένου να γνωρίσει ο φίλαθλος κόσμος τους νέους παίκτες της ομάδας.

Η ανακοίνωση απόκτησης του νεαρού πλέι μέικερ αναφέρει

" Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Απόστολο Αποστολίδη που γεννήθηκε την 1 – 1- 1992 και αγωνίζεται στην θέση του play maker με ύψος 1,92μ."

Το ενημερωτικό της ΚΑΕ για τις ανοικτές προπονήσεις

" Η σκληρή δουλειά ξεκίνησε την Δευτέρα που μας πέρασε. Ο ιδρώτας ρέει άφθονος στο παρκέ του κλειστού της Ήλιδας και η ΚΑΕ Κόροιβος προσκαλεί τους φίλους της ομάδας που θέλουν να παρακολουθήσουν 2 ανοικτές προπονήσεις την Πέμπτη 1/9 και την Παρασκευή 2/9 από τις 6μμ μέχρι τις 7.30 και να γνωρίσουν τα νέα παιδιά που ήρθαν να αγωνιστούν για τον Κόροιβο. Είσοδος από την θύρα Α (κυλικείο γηπέδου).

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ η συνάντηση με τους παίκτες και τους προπονητές μας θα γίνει την Πέμπτη 1/9 από 5μμ μέχρι 5.45μμ αυστηρά".

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ