ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ο Κόροιβος φέρνει τον Άλεν

Ο Κόροιβος φέρνει τον Άλεν
Άλεν

Ο Κρις Άλεν θα αποτελέσει τελικά μέλος του ρόστερ του Κόροιβου Αμαλιάδας έστω και με μερικές μέρες καθυστέρηση με τον Χάρη Μαρκόπουλου να αναμένει την άφιξη του 27χρονου Αμερικανού γκαρντ.

Ο Κόροιβος Αμαλιάδας στην προσπάθειά του να ενισχυθεί για το φινάλε της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ και της επίτευξης του στόχου της παραμονής του φέρνει τον Κρις Άλεν με τον τεχνικό της ομάδας να αναμένει την άφιξή του.

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ ξεκίνησε το υπερατλαντικό του ταξίδι με μερικές μέρες καθυστέρηση. Κι αυτό γιατί το φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών καλά κρατούσε τις προηγούμενες μέρες μέχρι που κρίθηκε οι διαδικασίες της απόκτησής του να επιταχυνθούν. Ειδικά το βράδυ του Σαββάτου μετά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου.

Η εντός έδρας ήττα είχε σαν αποτέλεσμα η διοίκηση του Κόροιβου να ενεργοποιήσει την προφορική της συμφωνία με τον Κρις Άλενγια συμβόλαιο ενός μηνά με την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου. Ο τεχνικός της ομάδας της Ηλείας περιμένει πλέον την άφιξή του ώστε να τον δει στις προπονήσεις και να διαπιστώσει από πρώτο χέρι την αγωνιστική του κατάσταση καθώς βρίσκεται σχεδόν έναν χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης.

Ο Άλεν που όλα δείχνουν αν βρίσκεται αύριο στην πόλη της Αμαλιάδας θα κάνει το ντεμπούτο του στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Εντούτοις αυτό που αποτελεί θέλω του Μαρκόπουλου είναι να τον έχει έτοιμο για παιχνίδι με χαρακτήρα τελικού στη μάχη της παραμονής του στα πλαίσια της 24αγωνιστικής εντός έδρας με τον Αρκαδικό. Σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη θα ισοδυναμεί ουσιαστικά και με την επίτευξη μετά την απώλεια σε παιχνίδια που μετά το πέρας του δευτέρου δεκαλέπτου ο Κόροιβος έδειχνε να τα είχε "καθαρίσει" αλλά τελικά τα έχασε.

Ο Άλεν προέρχεται από καλή θητεία στο κολεγιακό ενώ την περσινή χρονιά βρισκόταν στη D-League του ΝΒΑ όπου με την Αϊόβα Ένερτζι μετρούσε 10.3 πόντους, 2.1 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ κατά μέσο όρο Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στην αρχή της φετινής αγωνιστικής περιόδου δεν ολοκληρώθηκε τελικά η μεταγραφή του στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Ατομερόμου ενώ στο παρελθόν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία έχοντας αγωνιστεί στην ισραηλινή Μακάμπι Ασόντ την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Ωστόσο αποχώρησε με δική του πρωτοβουλία μετά από πολεμική ενέργεια που κατέληξε σε ρίψη πυραύλου πολύ κοντά στο σπίτι που έμενε.

Αυτό πάντως που μένει να ξεκαθαρίσει με την άφιξη του στην Αμαλιάδα για λογαριασμό του Κόροιβου είναι ποιος από τους υπάρχοντες ξένους θα αποχωρήσει. Πιθανότερος είναι ο Ντουέιν Ντέιβις που δεν έχει αγωνιστεί στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Ωστόσο μέχρι στιγμής ο Μαρκόπουλος δεν έχει πάρει την οριστική του απόφαση.

TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ