ΚΟΡΟΙΒΟΣ

Ο Κόροιβος απέκτησε τον Ουέμπστερ

Ο Κόροιβος απέκτησε τον Ουέμπστερ

Έναν χαρισματικό σκόρερ διεθνή με την εθνική Νέας Ζηλανδίας απέκτησε ο Κόροιβος, ο οποίος φέρνει στην Ελλάδα τον τρεις φορές πρωταθλητή Αυστραλίας, Κόρεϊ Ουέμπστερ (VIDEO).

Ο Κόροιβος μπορεί στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος να είχε απόσταση ασφαλείας από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό, όμως οδεύοντας προς το τέλος τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν. Η ομάδα της Αμαλιάδας έχει μπει σε περιπέτειες και ο Χάρης Μαρκόπουλος έψαχνε επειγόντως για τον παίκτη που θα καταφέρει να αλλάξει τις ισορροπίες και θα διατηρήσει του Ηλείους για ακόμα ένα χρόνο στηνBasket League.

Και το όνομα αυτού... Κόρεϊ Ουέμπστερ (27χρ., 1.88μ.)! Από τουςSkycity Breakersτης Νέας Ζηλανδίας στο πρωτάθλημα της Α1 και τον Κόροιβο. Ο 27χρονος γκαρντ που ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα με μέσο όρο 19.57 πόντους, 2.18 ριμπάουντ και 2.32 ασίστ είναι διεθνής από το 2008 με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας, ενώ έχει στεφθεί και τρεις φορές πρωταθλητής Αυστραλίας.

Ο Ουέμπστερ, απόψε το βράδυ (21/3), θα ξεκινήσει το μεγάλο ταξίδι από την Νέα Ζηλανδία προς την Ελλάδα προκειμένου να ενταχθεί στο ρόστερ του Κοροίβου και να είναι έτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου απέναντι στον Αρκαδικό που θα είναι ένας πρόωρος τελικός παραμονής και για τις δύο ομάδες.

Ο τζένεραλ μάνατζερ τωνSkycity Breakers, Dillon Boucher,δήλωσε για τη μεταγραφή: "Ο Κόρεϊ έχει εδραιώσει τον εαυτό του ως έναν από τους καλύτερους σουτέρ στον κόσμο τόσο με τις εμφανίσεις του στην ομάδα όσο και με την Εθνική Νέας Ζηλανδίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2014.

Εμείς ως ομάδα χαιρόμαστε να βλέπουμε τους παίκτες μας να έχουν τέτοιες ευκαιρίες και να δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στο εξωτερικό. Τέτοιες ευκαιρίες κάνουν τους παίκτες καλύτερους και τους βοηθούν να μάθουν πράγματα μέσα σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, τα οποία θα φέρουν μαζί τους στουςBreakersκαι θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτερη ομάδα σε όλα τα επίπεδα".

Η εταιρεία που τον εκπροσωπεί έσπευσε να τον ανακοινώσει, ευχόμενη μάλιστα "kali tixi" στο "τιτίβισμά" της



TAGS ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ