ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ

Σαν Εμετέριο: "Δύσκολο ματς"

Caja Laboral's Fernando San Emeterio (C) vies with Zalgiris Kaunas' Tomas Delininkaitis (R) during their Euroleague basketball match Caja Laboral against Zalgiris Kaunas at the Fernando Buesa stadium on November 10, 2010 in Vitoria.   AFP PHOTO/ RAFA RIVAS (Photo credit should read RAFA RIVAS/AFP/Getty Images)
Caja Laboral's Fernando San Emeterio (C) vies with Zalgiris Kaunas' Tomas Delininkaitis (R) during their Euroleague basketball match Caja Laboral against Zalgiris Kaunas at the Fernando Buesa stadium on November 10, 2010 in Vitoria. AFP PHOTO/ RAFA RIVAS (Photo credit should read RAFA RIVAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ θέλουν οι παίκτες της Κάχα Λαμποράλ ούτως ώστε να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της 1ης θέσης του ομίλου.

Ο Σαν Εμετέριο σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως θέλει προσοχή, η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, ενώ ξεκαθάρισε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς.

"Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία από τις σπουδαίες ομάδες της Ευρώπης. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, γιατί διακυβεύεται η πρώτη θέση στον όμιλο", τόνισε ο Ισπανός παικτης και συμπλήρωσε:

"Ο Παναθηναϊκός στην έδρα του παίζει πιο επιθετική άμυνα και ο αγώνας θα μοιάζει με αυτόν της Βιτόρια, αλλά θα είναι πιο σκληρός. Κλειδιά θα είναι η υπομονή στην επίθεση, η αποφυγή λαθών που θα επιτρέψουν στον Παναθηναϊκό να τρέξει και η έξυπνη άμυνα, δηλαδή να ξέρουμε σε ποιον παίκτη θα πρέπει να επιτρέψουμε να σουτάρει και σε ποιον όχι".

Το χρονικό περιθώριο για μεταγραφές έληξε και με το ρόστερ να παραμένει ίδιο, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ετοίμασε τα σχέδια του για τον αγώνα της Πέμπτης με μοναδικό πονοκέφαλο τον Πο Ρίμπας που είχε υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα, αλλά είναι στην αποστολή.

Στη σημασία του αγώνα για την πρώτη θέση του ομίλου στάθηκε και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς ο οποίος επισήμανε: "Παίζουμε για την πρώτη θέση και μετά το τέλος του αγώνα θα ξέρουμε αν θα παλεύουμε για την πρώτη θέση ή την δεύτερη. Το πρόβλημα μας είναι ότι στα κρίσιμα σημεία δεν έχουμε το πάθος και τον χαρακτήρα που αυτή η ομάδα πάντα είχε.

Ελπίζω στην Αθήνα να τα έχουμε γιατί αλλιώς είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε. Θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό κοντά στους 70 πόντους. Πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα από ότι παίξαμε στην Βιτόρια".

TAGS ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ