ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

"Βασιλιάς ο Ομπράντοβιτς"

"Βασιλιάς ο Ομπράντοβιτς"

Η Φενέρμπαχτσε είδε την Καρσίγιακα να κάνει το back to back στο President's Cup, παρ' όλα αυτά τα ΜΜΕ αποθέωσαν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Γιατί;

H Καρσίγιακα κράτησε το President's Cup, μετά το 77-75 επί της Φενέρμπαχτσε (ο Μπόμπι Ντίξον διαμόρφωσε το 75-77 στα 7'' για τη λήξη, με τον Μπογκντάνοβιτς να χάνει το τελευταίο σουτ), αλλά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν αυτός που κέρδισε το χειροκρότημα. Τι έκανε και τον χαρακτήρισαν βασιλιά;

Μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα του αποχώρησε από το παρκέ, χωρίς να συγχαρεί τους νικητές και εκείνος πήγε στα αποδυτήρια, για να φέρει τους παίκτες του πίσω στον αγωνιστικό χώρο, λέγοντας “θα μείνουμε να δούμε την απονομή και να συγχαρούμε την Καρσίγιακα”, την οποία χειροκρότησαν.

Πριν λίγα λεπτά, η κυπελλούχος ευχαρίστησε, μέσω του προπονητή της Ουφούκ Σαρίτσα, τον "Ζοτς" για την κίνηση στην οποία προέβη.

Για την ιστορία, η Φενέρ πήρε 18π. από τον Γκάντελοκ, 12 από τον Χίκμαν, 3 από τον Μπιέλιτσα, άλλους τόσους από τον Μαχμούτογλου, 5 είχε ο Μπογκντάνοβιτς, 11 ο Σαβάς, 9 ο Ζόριτς, 4 ο Βέσελι και 10 ο Πρέλντζιτς. Για την Καρσίγιακα, ο Χουάν Παλάσιος έφτασε τους 19π., ο Χερσέκ 8, ο Στρόμπερι 10, ο Ντίξον 19, ο Γκάμπριελ 14 και ο Ντίμπλερ 7.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ