ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Συνάντηση Ομπράντοβιτς με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε

Συνάντηση Ομπράντοβιτς με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε

Ο αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Ομέρ Τεμέλι παραδέχθηκε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είχε συνάντηση με τον "ισχυρό άνδρα" του τουρκικού συλλόγου Αζίζ Γιλντιρίμ δίχως να διαρρεύσουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Τεμέλι απάντησε καταφατικά μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο πρώην κόουτς του Παναθηναϊκού ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη προκειμένου να παρευρεθεί σε συνέδριο της FIBA.

Στο περιθώριο της παρουσίας του στο υπερπολυτελές "Cıragan Sarayı" στο οποίο είχε διαμείνει και η αποστολή της ποδοσφαρικής Ρεάλ Μαδρίτης στο ποδόσφαιρο δόθηκε η ευκαιρία στον πρόεδρο των "καναρινιών" να τα πει μαζί του.

Η συνάντηση επιβεβαιώθηκε και από μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και στην οποία ο Ομπράντοβιτς ποζάρει από κοινού με τον Αζίζ Γιλντιρίμ και τον πρόεδρο της FIBA, Ιβάν Μαϊνινί.

Ο "Ζοτς" είχε διαψεύσει πριν από λίγες μέρες πως βρισκόταν σε επαφή με κάποια ομάδα, την στιγμή που οι Τούρκοι υποστηρίζουν το αντίθετο.

Ο πολυνίκης τεχνικός αποτελεί ευσεβή πόθο για την Φενέρμπαχτσε που είχε επιχειρήσει και πριν την συνεργασία με τον Πιανιτζάνι να προσεγγίσει τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ