ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Σπάχια: "Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο"

Σπάχια: "Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο"
INTIME SPORTS

Φρικτά παράπονα από τη διαιτησία της οποίας έτυχε η ομάδα του είχε ο Νέβεν Σπάχια μετά το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις τονίζοντας πως θα πρέπει να γυρίσει πίσω στα θρανία για να μάθει τους νέους κανονισμούς!

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε είδε την ομάδα του να δέχεται 30 πόντους από βολές με τους Λιθουανούς να έχουν συνολικά 30/39 και να χάνει τελικά στην παράταση με 85-84. Στο ίδιο διάστημα οι Τούρκοι είχαν μόλις 7/11 σουτ από τη γραμμή.

"Ποτέ δεν έχω ξαναδεί στην καριέρα μου η μία ομάδα να σουτάρει 28 βολές παραπάνω σε ένα ματς. Παρ' όλα αυτά δεν παραπονιέμαι για τους διαιτητές. Ήταν οι καλύτεροι, οι καλύτεροι στον κόσμο. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια διαιτησία", τόνισε ο Νέβεν Σπάχια και συνέχισε:

"Μόλις επιστρέψω σπίτι μου θα πάρω τηλέφωνο τους συναδέλφους μου για να μελετήσουμε τα βίντεο και να μου πουν τη γνώμη τους. Είμαι 20 χρόνια στο μπάσκετ, τα 11 από αυτά ως προπονητής ανδρών. Δεν έχω δει ποτέ παιχνίδι που μία ομάδα να έχει κερδίσει 28 βολές παραπάνω".

Όσο για τη νίκη της Ζαλγκίρις σχολίασε: "Θα ήθελα να συγχαρώ την Ζαλγκίρις και τον προπονητή της Ηλία Ζούρο. Είμαι πολύ περήφανος όμως για τους παίκτες μου. Δεν μπορώ να καταλάβω το άθλημα θα πρέπει να ξαναγυρίσω στα θρανία και να το ξαναδιδαχθώ".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ