ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς ξανά για τη Φενέρ

Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς ξανά για τη Φενέρ

Ο Ομπράντοβιτς μίλησε με τη Φενέρ που σκέφτεται και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Θα γίνει "μάχη κουμπάρων" για τα μάτια της τουρκικής ομάδας; Ενδεχομένως, αν και το πιο σοβαρό της πρόβλημα είναι τα τεράστια συμβόλαια των παικτών που έχει στο φετινό της ρόστερ

Ποιος θα αναλάβει τις τύχες της Φενερμπαχτσέ; Ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου συναντήθηκε με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά στον ορίζοντα προβάλλει ως υποψήφιος και ο κουμπάρος του, Ντούσαν Ίβκοβιτς!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία, ο πρόεδρος της Φενέρ, Αζίζ Γιλντιρίμ παραδέχθηκε ότι μίλησε (στο Τσιραγκάν Παλάς) με τον Ζοτς, όπου συζητήθηκε το πλάνο για τη νέα χρονιά, σύμφωνα με όσα σκέφτεται ο Ομπράντοβιτς σε μια "πολύ φιλική ατμόσφαιρα".

Από την άλλη, όμως, υπάρχει και η περίπτωση του Ντούντα, με τον οποίο επίσης υπάρχει επαφή. Ο 70χρονος Σέρβος, που φέτος αποφάσισε να μην εργαστεί μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, συζητάει κι αυτός με τους Τούρκους και ήδη έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για το ιδιόκτητο νέο γήπεδο της Φενέρ.

Θα γίνει, λοιπόν, μάχη ανάμεσα στους δυο κουμπάρους; Η αλήθεια μπορεί να βρίσκεται κάπου στη μέση, καθώς η Φενέρ εκτός των άλλων έχει σαν βαρίδια τεράστια συμβόλαια όπως αυτά των Άντερσεν, Μπατίστ και Μακάλεμπ, που όλοι μαζί στοιχίζουν περίπου 4.5 εκατομμύρια δολάρια.

Και είτε ο Ομπράντοβιτς, είτε ο Ίβκοβιτς, για να συζητήσουν σοβαρά με το τουρκικό κλαμπ, θα πρέπει να έχει ξεκαθαριστεί πρώτα απ΄όλα η κατάσταση με το υπάρχον υλικό. Το ρόστερ της Φενέρ, όπως συγκροτήθηκε από τον Πιανιτζάνι, έχει πολλά προβλήματα.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ