ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Πρόταση της Εφές στον Λάνγκφορντ

Πρόταση της Εφές στον Λάνγκφορντ

Ακόμα και χωρίς τουρκικό διαβατήριο, ο Κιθ Λάνγκφορντ φέρεται να έχει πρόταση από την Αναντολού Εφές, με τις πληροφορίες μας να αναφέρουν και ακριβή ποσά.

Η αλήθεια είναι πως και τρεις ομάδες να 'χε η Αναντολού Εφές, πάλι δεν θα χωρούσαν οι παίκτες που της έχουν "χρεώσει" ότι θέλει. Αυτή όμως, είναι η μοίρα των ομάδων που 'χουν λεφτά να διαθέσουν στο φετινό μεταγραφικό παζάρι και οι οποίες εντοπίζονται στην Τουρκία και τη Ρωσία.

Στα της Εφές, η πληροφορία που την ήθελε να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κιθ Λάνγκφορντ, είχε κυκλοφορήσει μήνες πριν και ερχόταν σε άμεση συνάρτηση με το γεγονός ότι ο Αμερικανός γκαρντ επρόκειτο να λάβει τουρκικό διαβατήριο. Κάτι που πριν αλλάξουν οι κανονισμοί στην Τουρκία, ήταν πολύτιμο. Στοίχιζε ακριβά. Τώρα που οι γείτονες άλλαξαν τα δεδομένα και πλέον δεν χρειάζεται να 'χουν τρεις γηγενείς στο παρκέ, από την αρχή έως το τέλος κάθε ματς, αλλά έναν, ενώ ως Τούρκος λογίζεται μόνο όποιος ξεκινά ως τέτοιος την καριέρα του στη λίγκα, δεν έχει και κανένα τεράστιο νόημα να αποκτήσει δεύτερο διαβατήριο ο παίκτης. Γιατί ούτε στην εθνική θα παίξει.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του sport24.gr, ο Λάνγκφορντ εξακολουθεί να έχει πρόταση από την Αναντολού Εφές, που πλησιάζει τα 2 εκάτ. δολ. το χρόνο και καλύπτει τις ανάγκες του (γιατί έψαχνε κάτι από 1.8 εκάτ. δολ. και επάνω, για να εξαργυρώσει όσα έκανε φέτος). Το βέβαιο είναι πως θα φύγει από την Αρμάνι και ότι θα γίνει εκατομμυριούχος. Μένει να δούμε αν θα προκύψει κάποια άλλη, μεγαλύτερη πρόταση.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ