ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

Η Εφές θέλει να κρατήσει τον Γκονλούμ

Η Εφές θέλει να κρατήσει τον Γκονλούμ

Ενόσω δουλεύει επί των νέων προσώπων που θα φορέσουν τη φανέλα της, η Αναντολού Εφές ζήτησε από τον Κερέμ Γκονλούμ να πορευτούν και τη νέα σεζόν μαζί. Τι απάντησε ο Τούρκος.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς βρέθηκε πριν δέκα ημέρες στην Κωνσταντινούπολη, ώστε να οριστικοποιήσει τα πώς και τα γιατί της νέας σεζόν, για την Αναντολού Εφές (μπάτζετ, παίκτες που θέλει κλπ).

Μετά, επέστρεψε στη χώρα του, με τους Τούρκους να τον αναμένουν πριν την 1η Ιουνίου, ημέρα που όπως εξηγούν αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως από την ομάδα.

Εξυπακούεται πως οι εργασίες για τη δόμηση του νέου ρόστερ έχουν ήδη ξεκινήσει, με τους Ντογκούς Μπαλμπάι και Μπιρκάν Μπατούκ να ανανεώνουν τις συνεργασίες τους.

Πρόταση για επέκταση έγινε και στον Κερέμ Γκονλούμ, με τους γείτονες να αναφέρουν και το ποσό των 400.000 δολ. Ο 36χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ δεν έδωσε ακόμα την απάντηση του, διότι όπως λένε οι πληροφορίες περιμένει να δει τι θα κάνει η Γαλατασαράι και θα τον αφορά.

Ο Εργκίν Αταμάν τον θέλει (έχουν ξαναδουλέψει μαζί και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση), αλλά τα... κουκιά (βλ. λεφτά) της Γαλατά είναι μετρημένα. Εκτός αυτού, εάν η ομάδα δεν πάρει το πρωτάθλημα, ενδέχεται να προβεί και σε αλλαγή κόουτς. Αλλά αυτά, μέχρι νεοτέρας είναι φήμες.

Ας επιστρέψουμε στην Εφές, όπου πέραν του Σεμίχ Ερντέν, του οποίου η option δεν ενεργοποιήθηκε από την Εφές, free agent είναι και ο Ζόραν Πλάνινιτς.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ