ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Ο Τακιανός και οι άλλοι

Ο Τακιανός και οι άλλοι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η απόκτηση της wild card σημαίνει... εξελίξεις για τη Δόξα Λευκάδας, η οποία βάζει στο τραπέζι όλα τα ανοιχτά ζητήματα: προπονητής και παίκτες, κάνουν την αρχή.

Η Δόξα Λευκάδας πήρε τη wild card για την Basket League, αλλά δεν έχει χρόνο να το χαρεί και να πανηγυρίσει για την ιστορική επιτυχία της. Με λιγότερο από ένα μήνα να μένει για την έναρξη του πρωταθλήματος, οι νησιώτες καλούνται να διαχειριστούν ιδανικά τον χρόνο που έχουν μπροστά τους, να κάνουν γρήγορες και σωστές επιλογές, να πάρουν άμεσα αποφάσεις.

Αυτό που προέχει φυσικά είναι το θέμα του προπονητή. Ο Φώτης Τακιανός δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο (σ.σ.: πέρσι υπέγραψε μέχρι το 2017) με τους νεοφώτιστους, έχοντας όρο στο συμβόλαιό του που ανανεώνει αυτόματα τη συνεργασία σε περίπτωση ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Όπως κι έγινε. Πάνω σε αυτή τη βάση θα κινηθούν όλα, δίχως πάντως να αποκλείεται το ενδεχόμενο της ανατροπής των δεδομένων και της συμφωνίας με προπονητή που έχει μεγάλη εμπειρία από την Basket League. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν δεν λυθεί η συγκεκριμένη εκκρεμότητα και δεν οριστικοποιηθεί κάτι, το... αγωνιστικό δεν μπορεί να προχωρήσει.

Το βέβαιο είναι ότι ο Δημήτρης Τσαλδάρης αποτελεί τον μοναδικό παίκτη που θεωρείται "σίγουρος" για τη νέα χρονιά. Κι αυτό γιατί ο 36χρονος φόργουορντ έχει ακόμη ένα χρόνο συμβολαίου, βάσει της συμφωνίας που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2015. Ως εκ τούτου αποτελεί αυτή τη στιγμή τον παίκτη που κάνει την αρχή. Προτεραιότητα φυσικά είναι η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου, με τον Χρήστο Ταπούτο (σ.σ.: δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τον Κόροιβο) να έχει προταθεί και να εξετάζεται.

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ