ΧΟΛΑΡΓΟΣ

Φοβερή κίνηση με Φιτζπάτρικ ο νεοφώτιστος Χολαργός

Φοβερή κίνηση με Φιτζπάτρικ ο νεοφώτιστος Χολαργός

Μία πολύ σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο Χολαργός, που συμφώνησε με τον Αμερικανό φόργουορντ Τόρλιν Φιτζπάτρικ για τη σεζόν 2018/19.

Παίκτης του νεοφώτιστου στην Basket League Χολαργού έγινε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, τα ξημερώματα της Πέμπτης 19 Ιουλίου 2018 ο Τόρλιν Φιτζπάτρικ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr.

Ο 29χρονος Αμερικανός θα πάρει τη θέση του βασικού πάουερ φόργουορντ, με τον Άρη Λυκογιάννη να ολοκληρώνει μια σπουδαία για τα δεδομενα του συλλόγου κίνηση, με έναν έμπειρο αθλητή που γνωρίζει τα δεδομένα του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες του Απόλλωνα Πάτρας και του Ρεθύμνου.

Την περασμένη σεζόν ο Φιτζπάτρικ αγωνίστηκε στην Ιαπωνία, ομάδα της οποίας είχε πληρώσει 60.000 δολάρια για να τον αποκτήσει από το Ρέθυμνο. Ο "Φιτζ", όπως τον αποκαλούσαν στην Κρήτη, διακρίνεται για το ταλέντο του στην επίθεση, καθώς μπορεί να σκοράρει από κάθε σημείο του παρκέ, ενώ είναι πολύ αξιόπιστος ριμπάουντερ και εξαιρετικός χαρακτήρας.

TAGS ΧΟΛΑΡΓΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ