ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Στη Μπαρτσελόνα ο Μαυροκεφαλίδης

Στη Μπαρτσελόνα ο Μαυροκεφαλίδης
INTIME SPORTS

Ένας ακόμη Έλληνας στην Ισπανία. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα και έφυγε από την Αγία Πετρούπολη για να ενισχύσει τους Καταλανούς, παίρνοντας τη θέση του τραυματία Τζαγουάι

Στη Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει ως το τέλος της χρονιάς ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα του Eurohoops. Ο διεθνής πάουερ-φόργουορντ συμφώνησε με τους Καταλανούς και θα πάρει τη θέση του Αυστραλού Τζαγουάι, ο οποίος λόγω του τραυματισμού του στο πέλμα θα ξαναπαίξει μπάσκετ του χρόνου.

Ο Έλληνας άσος, που συμπεριλαμβάνεται και στα σχέδια του Αντρέα Τρινκέρι για την Εθνική Ομάδα, προέρχεται από μια έξοχη σεζόν με την Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, στην οποία ήταν πρώτος σκόρερ (14.9π, με 51.6%δ, 47.1%τρ, 83.6%β) και πρώτος ριμπάουντερ (6.2) της ομάδας του, στην λίγκα VTB.

Είχε ακόμη 1.7 ασίστ, 0.9 κλ και 0.3 κοψίματα σε 18 αγώνες. Ανάλογες ήταν και οι επιδόσεις του στο Eurocup (12.7π με 51.7%δ, 72.7%β και 5.3ρ).

Ο Πασκουάλ τον επέλεξε για να βοηθήσει την Μπάρτσα στα πλέι-οφ και στην προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου, που για τους Καταλανούς έχει, φέτος, μειονέκτημα έδρας!

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ