ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ρήξη χιαστού ο Έρικσον

Ρήξη χιαστού ο Έρικσον
@2014 JORDI MONTRAVETA - [email protected]

Πρόωρο τέλος δείχνει να μπαίνει στη φετινή χρονιά για τον Μάρκους Έρικσον, ο οποίος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο, στον αγώνα με τη Λαμποράλ Κούτσα. Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο.

Δυστυχώς για τη Μπαρτσελόνα, τα μαντάτα από τον τραυματισμό του Μάρκους Έρισκον είναι δυσάρεστα. Πολύ. Ο νεαρός γκαρντ, που αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι από τη Μανρέσα, δεν μπόρεσε να χαρεί όσο ήθελε το πρώτο του παιχνίδι με τους Καταλανούς στη Liga Endesa.

Τραυματίστηκε στο γόνατο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λαμποράλ Κούτσα και σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση θα μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Ενδεχομένως μάλιστα να χάσει και ολόκληρη τη φετινή σεζόν, αν και σε πρώτη φάση το ιατρικό τιμ των "μπλαουγκράνα" δεν θέλησε να αποσαφηνίσει το ακριβές διάστημα αποχής του από τα παρκέ.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα το πρωί από τη Μπαρτσελόνα, ο Μάρκους Έρικσον έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου στο αριστερό γόνατο. Πράγμα που επιβάλλει άμεσα νυστέρι (θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου τις επόμενες ώρες).

Έτσι, η Μπαρτσελόνα βλέπει έναν παίκτη πάνω στον οποίο επένδυσε πριν από μερικούς μήνες να τίθεται νοκ άουτ, με τον Σουηδό να καλείται να ξεπεράσει το πρώτο μεγάλο σοκ της επαγγελματικής του καριέρας.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ