ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πασκουάλ: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό"

Πασκουάλ: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ συνεχάρη τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του και τόνισε πως η ομάδα του τα έκανε όλα σωστά μέχρι λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Τα λάθη στο τέλος του αγώνα ήταν αυτά που στοίχισαν στην Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος ως εκείνη τη στιγμή ήταν ευχαριστημένος με την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα":

“Θέλω να συγχαρώ τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Νομίζω ότι ξεκινήσαμε με φόβο το παιχνίδι, χάσαμε πολλά σουτ. Περάσαμε δύσκολες στιγμές μέσα στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι είχαμε καλύτερο πνεύμα και πιέσαμε τον Παναθηναϊκό.

Τα κάναμε σωστά όλα μέχρι το το τέλος του αγώνα όπου κάναμε κάποια λάθη. Ήμασταν με δύο πόντους μπροστά κάναμε λάθος στην επίθεση.

Ο Διαμαντίδης ευστόχησε σε ένα ίσως τυχερό τρίποντο. Χάσαμε τις βολές, ενώ ο Παναθηναϊκός ευστόχησε σε μία. Με πέντε δευτερόλεπτα να μένουν είχαμε μία ακόμα ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν τα καταφέραμε'”.

Για το πρόβλημα στις θέσεις 3 και 4:

“Ήταν φανερό ότι θα είχαμε πρόβλημα στη θέση “3”. Στη θέση τέσσερα δίνουμε τη μάχη μας και την χάσαμε στα πρώτα δύο παιχνίδια”.

Για το γεγονός ότι έδειχνε η ομάδα του να έχει εκνευρισμό:

“Δεν μπορώ να σας δώσω απάντηση δεν είμαι μέσα στο μυαλό των παικτών. Σίγουρα δεν παίξαμε όσο καλά θα μπορούσαμε”

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ