ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πασκουάλ: "Είμαστε στο σωστό δρόμο"

Πασκουάλ: "Είμαστε στο σωστό δρόμο"
INTIME SPORTS

Στο σωστό δρόμο βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, παρά την απώλεια του "Κόπα ντελ Ρέι" σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τσάβι Πασκουάλ

Με αντίπαλο την Καντού και μάλιστα εκτός έδρας θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ήττα στον τελικό του 'Κόπα ντελ Ρέι", η Μπαρτσελόνα.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θα αγωνιστεί κόντρα στην Καντού με στόχο να διευρύνει το σερί της σε 5-0 και να προκριθεί και μαθηματικά στα πλέι οφ.

"Έχουμε την ευκαιρία να σφραγίσουμε το εισιτήριο μας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Έχουμε κερδίσει την ευκαιρία να αποφασίζουμε για το μέλλον μας. Είμαστε στο σωστό δρόμο παρά την απώλεια του "Κόπα ντελ Ρέι". Μόνο η Φενέρμπαχτσε έχει καταφέρει να κερδίσει στο γήπεδο της Καντού", υπογράμμισε ο Τσάβι Πασκουάλ και συμπλήρωσε:

"Η Καντού έχει αποδείξει ότι είναι μία σταθερή ομάδα στην έδρα της κι έχουν κερδίσει εκεί μέσα πολλές μεγάλες ομάδες. Παίζουν σε υψηλό επίπεδο και έχουν παίκτες που μάχονται στους εκτός έδρας αγώνες και είναι εξαιρετικοί στην έδρα τους. Έχουν εξαιρετικούς σουτέρ και καλούς ψηλούς παίκτες που οδηγούν σε ισορροπημένο ρόστερ".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ