ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Η πικρή -ωμή- αλήθεια

Η πικρή -ωμή- αλήθεια

Η Μπαρτσελόνα δεν κατάφερε ποτέ να περιορίσει την επίθεση της Ρεάλ "και συν τα δώρα που τους κάναμε, τους επιτρέψαμε να μας σκοτώσουν", όπως παραδέχθηκε ο Τσάβι Πασκουάλ.

Διάρκεια στην απόδοση τους δεν είχαν, όπως δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν τον τρόπο να σταματήσουν την επίθεση της Ρεάλ. Και κάπως έτσι, οι "μπλαουγκράνα" έγιναν το 25ο διαδοχικό "θύμα" της "βασίλισσας" για φέτος, με τον Τσάβι Πασκουάλ να στέκεται στα λάθη και στις 10 περισσότερες επιθέσεις των γηπεδούχων.

" Ο λόγος που χάσαμε ήταν ότι δεν καταφέραμε να σταματήσουμε την επίθεση της Ρεάλ και τα 15 λάθη που κάναμε. Όλα έγιναν δώρα για την αντίπαλο μας", είπε αρχικά. Κατόπιν ενημέρωσε πως "θ α πρέπει να δω το ματς για να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο ξέρω ότι δεν τους περιορίσαμε ποτέ. Έχουν πολλούς τρόπους να επιτίθενται και αυτό είναι το πλεονέκτημα αυτής της ομάδας. Έχουν παίκτες που αξιοποιούν άριστα το "one on one". Πρέπει να ξέρουμε πάντα ποια ομάδα έχουμε απέναντι μας. Πιστεύαμε ότι εάν τους περιορίσουμε έως τους 86 πόντους, θα έχουμε τύχη.

Για διαφορετικούς λόγους, η Ρεάλ είχε πάντα το πάνω χέρι. Προσπαθήσαμε να δοκιμάσουμε διάφορα νέα πράγματα στην άμυνα, για να αλλάξουμε τα πράγματα, αλλά τα λάθη μας τους παρείχαν τη δυνατότητα αιφνιδιασμών, με τους οποίους μας σκότωσαν".

Ο Λάμπε δεν έπαιξε πολύ, όχι γιατί είχε πρόβλημα τραυματισμού, αλλά επειδή έτσι ήθελε ο Πασκουάλ, ο οποίος κατέληξε στο " τα στατιστικά λένε πως η Ρεάλ είχε 10 περισσότερες επιθέσεις, δηλαδή 10 περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουν. Κατ' εμέ, αυτό έκρινε το αποτέλεσμα, ενώ όλα έγιναν πιο απλά για την αντίπαλο μας μετά το σερί της στη β' περίοδο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ