ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γιασικεβίτσιους: "Αν κάνουμε τη δουλειά μας περνάμε τον Παναθηναϊκό"

Γιασικεβίτσιους: "Αν κάνουμε τη δουλειά μας περνάμε τον Παναθηναϊκό"
INTIME SPORTS

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Τσάβι Πασκουάλ για τις επικείμενες αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό στα πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.

O πρώην άσος του τριφυλλιού, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, δήλωσε: "Αντιμετωπίζουμε τον Παναθηναϊκό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη σειρά των αγώνων, γιατί αρχίζει την επόμενη εβδομάδα και θα είναι δύσκολη.

Ο Παναθηναϊκός έχει έναν σπουδαίο παίκτη και ηγέτη όπως ο Διαμαντίδης κι αυτό ήδη σημαίνει πολλά" .

" Είναι αλήθεια ότι έχουν ουσιαστικά αλλάξει όλη την υπόλοιπη ομάδα, αλλά παίζουν όλο και καλύτερα κι έχουν κερδίσει μεγάλες ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης δύο φορές ή την Αναντολού Εφές. Αν κάνουμε τη δουλειά μας και είμαστε συγκεντρωμένοι, θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να αρχίσουμε καλά, ειδικά παίζοντας στην έδρα μας", ολοκλήρωσε ο Λιθουανός.

Από τη μεριά του, ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πασκουάλ, σημείωσε:

"Θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι και να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Δεν γίνεται διαφορετικά. Είναι μία ομάδα υψηλού επιπέδου, με αθλητικούς φόργουορντ, ενώ εμείς δεν θα έχουμε στις τάξεις μας τους Πιτ Μάικλ και Τσάβι Ραμπασέδα. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ δυνατά και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε, να βρούμε την επιθετικότητα που μας έλειψε σε κάποια σημεία του αγώνα με τη Μακάμπι".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ