ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Εξετάζει Σάτο η Μπαρτσελόνα

Εξετάζει Σάτο η Μπαρτσελόνα

Ο Ρομέιν Σάτο της Βαλένθια αποτελεί μία από τις επιλογές που εξετάζει ο Τσάβι Πασκουάλ για να γεμίσει το κενό που άφησε ο Κώστας Παπανικολάου στο ρόστερ των Καταλανών.

Η φυγή του Κώστα Παπανικολάου για το ΝΒΑ και τους Ρόκετς έχει "πονοκεφαλιάσει" τους ιθύνοντες στην Μπαρτσελόνα που έχουν βγει στην αγορά, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του στο ρόστερ, σε μία περίοδο που όλα τα καλά ονόματα είναι ήδη "κλεισμένα"

Ωστόσο, δεν αποκλείονται παίκτες που έχουν ήδη συμβόλαιο, με τους Καταλανούς να είναι θετικοί στο να πληρώσουν ενδεχόμενο buy-out για την μεταγραφή. Με βάση τα παραπάνω, στο στόχαστρο του Τσάβι Πασκουάλ βρέθηκε ο Ρομέιν Σάτο της Βαλένθια, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mundo Deportivo.

Ο 33χρονος φόργουορντ των "νυχτερίδων" αρέσει πολύ στον Ισπανό προπονητή, που έχει ήδη επικοινωνήσει με τον ατζέντη του παίκτη για να πάρει πληροφορίες για την περίπτωση του.

H μετακίνηση του στη Βαρκελώνη, ωστόσο, θεωρείται αρκετά δύσκολη καθώς πριν από περίπου ενάμιση μήνα(01/7) ανανέωσε το συμβόλαιο του για δύο χρόνια και στη Βαλένθια, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον πουλήσουν. Επιπλέον, το buy-out του συμβολαίου του είναι στο 1 εκατομμύριο δολάρια (750.000 ευρώ).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ