ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Βετούλας: "Όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε"

Βετούλας: "Όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε"
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων έχει δύσκολο έργο το Σάββατο (18/5, 5μ.μ.) στο ΣΕΦ, καθώς θα γίνει η πρώτη ομάδα που αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό μέσα στην έδρα του μετά την κατάκτηση της Ευρωλίγκας

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα, ως πρωταθλητής Ευρώπης και όπως είναι φυσικό έχοντας και τον κόσμο στο πλευρό του, θα προσπαθήσει να προσφέρει θέαμα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών.

Το έργο των Πατρινών δεν θα είναι εύκολο και αυτό το γνωρίζουν καλά ο Νίκος Βετούλας και οι παίκτες του, οι οποίοι ελπίζουν να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται με αντίπαλο τους πρωταθλητές Ευρώπης.

"Είναι ένα παιχνίδι στο τέλος της κανονικής περιόδου. Θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε με το ίδιο σκεπτικό και τα ίδια αγωνιστικά σχέδια που ακολουθήσαμε στα τελευταία παιχνίδια, ώστε να εμφανιστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε κάποια νέα παιδιά που δεν έχουν αγωνιστεί πολύ στη διάρκεια της χρονιάς", σχολίασε ο Νίκος Βετούλας στον ΕΣΑΚΕ ενώ από την πλευρά του ο Νίκος Αργυρόπουλος συμπλήρωσε:

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και τον πρώτο λόγο έχει ο Πρωταθλητής Ευρώπης, Ολυμπιακός. Εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από το συγκεκριμένο αγώνα. Από την πλευρά μας δεν θέλουμε να ενισχύσουμε το γιορτινό κλίμα που επιθυμεί ο Ολυμπιακός να επικρατήσει στο γήπεδο".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ