ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Βετούλας: "Να βγάλουμε ενέργεια"

Βετούλας: "Να βγάλουμε ενέργεια"
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Πατρών υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (16/12, 7μ.μ.) τον Πανιώνιο και ο Νίκος Βετούλας ζητάει από τους παίκτες του να δείξουν απόλυτη συγκεντρωμένη

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε ο Νίκος Βετούλας εν όψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Πανιώνιο για την 10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών ζήτησε από τους παίκτες του να παίξουν με ενέργεια και να κερδίσουν τη μάχη στα ριμπάουντ.

"Θεωρώ ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και για εμάς, και για τον Πανιώνιο, για διαφορετικούς λόγους. Εκτός από την συγκέντρωση, που πρέπει να δείχνουμε σε όλα τα παιχνίδια, πιστεύω ότι απέναντι στον Πανιώνιο πρέπει να βγάλουμε και πολύ ενέργεια μέσα στο γήπεδο", σχολίασε ο Νίκος Βετούλας και πρόσθεσε:

"Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία δείχνει εμφανώς βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα και με την αλλαγή προπονητή έχει κερδίσει κάποια παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τα κλειδιά για τη νίκη θα είναι να δείξουμε απόλυτη συγκέντρωση, να βγάλουμε ενέργεια και να κερδίσουμε τη μάχη στα ριμπάουντ".

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Κρόλο υπογράμμισε: "Κάναμε καλές εμφανίσεις τον τελευταίο μήνα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Θέλω να γεμίσει το κλειστό γήπεδό μας στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Με την υποστήριξη των φιλάθλων μας είμαι βέβαιος ότι θα πάρουμε τη νίκη.

Σεβόμαστε τον Πανιώνιο, αλλά δεν τον φοβόμαστε. Διαθέτει καλούς παίκτες, με ποιότητα, όπως δείχνει και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια του. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να βγάλουμε πολύ ενέργεια μέσα στο παρκέ".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ