ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Βετούλας: "Να μην υποτιμήσουμε τον Ηλυσιακό"

Βετούλας: "Να μην υποτιμήσουμε τον Ηλυσιακό"
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Βετούλας ζήτησε από τους παίκτες του Απόλλωνα να μην υποτιμήσουν τον Ηλυσιακό στον αγώνα του Σαββάτου (1/12, 7μ.μ.) στην Πάτρα

Δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, έκανε ο Νίκος Βετούλας εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Ηλυσιακό για την 8η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, τόνισε πως η νίκη θα είναι ένα σημαντικό βήμα για την ομάδα του στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια της ομάδας του: "Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που άλλαξε προπονητή πρόσφατα και έχει σαν χαρακτηριστικό ότι στα εκτός έδρας παιχνίδια εμφανίζεται καλύτερος από τα εντός έδρας.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και να μην υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση τον Ηλυσιακό. Η αντίπαλη ομάδα διαθέτει Έλληνες παίκτες που είναι έμπειροι. Εμείς θα χρειαστούμε την βοήθεια του κόσμου μας και σε αυτό το παιχνίδι για να κερδίσουμε, και να κάνουμε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή μας στην Α1 κατηγορία".

Από την πλευρά του, ο Νίκος Αργυρόπουλος σχολίασε: "Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και πονηρό παιχνίδι. Αν δεν δώσουμε την απαραίτητη προσοχή θα έχουμε πρόβλημα.

Ο Ηλυσιακός, παρά το γεγονός ότι έχει μόνο μία νίκη στο πρωτάθλημα, για μένα είναι πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος. Εμείς, πρέπει και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας, και κυρίως στον αμυντικό τομέα, γιατί ο Ηλυσιακός έρχεται στην Πάτρα με στόχο να πάρει τη νίκη".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ