ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Βετούλας: "Ικανοποιημένος από τους παίκτες"

Βετούλας: "Ικανοποιημένος από τους παίκτες"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στα φιλικά του "Patras Cup". Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο κόουτς του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας μίλησε για την εικόνα της ομάδας του στα φιλικά του "Patras Cup".

" Θεωρώ ότι δείξαμε καλά στοιχεία στην άμυνα και τις δύο μέρες του PatrasCup, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Αυτό είναι το πιο βασικό κατά την άποψή μου, γιατί από εκεί ξεκινάει το "χτίσιμο" μιας ομάδας", είπε ο Βετούλας και πρόσθεσε:

" Γενικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους παίκτες, δείχνουν διάθεση, ομαδικότητα, βγάζουν καλές συνεργασίες στην επίθεση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο και να προετοιμαστούμε κατάλληλα, γιατί θα αντιμετωπίσουμε πολύ δυνατές άμυνες στο πρωτάθλημα".

Για το τέλος της συνεργασίας με τον Άντονι Νέλσον: " Πρέπει να συμπληρωθεί το παζλ με έναν πλέι μέικερ, καθώς προχωρήσαμε σε αντικατάσταση του Νέλσον.

Έχουμε βρει τον αντικαταστάτη του. Περιμένουμε την απάντησή του. Θεωρώ ότι θα τελειώσει θετικά η υπόθεση και μέσα στην εβδομάδα θα είναι εδώ. Είναι παίκτης που έχει παίξει στην Ευρώπη".

Για τον τραυματισμό του Λένι Ντάνιελ: " Μας λείπει και δεν τον έχουμε δει ακόμα να ενσωματώνεται στην ομάδα. Θα περιμένουμε να δούμε πως θα πάει ο τραυματισμός του. Αν βάσει της κλήρωσης του πρωταθλήματος έχουμε κάποιο πολύ δύσκολο παιχνίδι, και δούμε να καθυστερεί η επιστροφή του, θα σκεφτούμε κάποιον παίκτη για ένα μήνα, αν και αυτό το θεωρώ απίθανο, γιατί πάει αρκετά καλά και εκτιμώ ότι δεν θα χρειαστεί".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ