ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Βετούλας: "Έχει τον σεβασμό μας"

Βετούλας: "Έχει τον σεβασμό μας"
INTIME SPORTS

Σε καλή κατάσταση βρίσκεται ο Απόλλων Πατρών σύμφωνα με τον κόουτς της ομάδας, Νίκο Βετούλα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό αναφέρθηκε ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας, ο οποίος τόνισε πώς η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα έχει τον σεβασμό των Πατρινών.

" Παίζουμε με μια ομάδα με την οποία ανεβήκαμε ταυτόχρονα κατηγορίες, από την Β΄ κατηγορία στην Α2, και από την Α2 στην Α1", δήλωσε αρχικά ο Βετούλας και πρόσθεσε:

" Έχει το σεβασμό μας, τόσο η αντίπαλη ομάδα όσο και ο προπονητής της. Εκτιμώ ότι το παιχνίδι είναι πιο κρίσιμο για τον Πανελευσινιακό. Θα προσπαθήσουμε να το εκμεταλλευτούμε και να είμαστε όσο το δυνατό πιο κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ώστε να μεταφέρουμε το άγχος στους αντιπάλους μας. Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε.

Είμαστε σε καλή κατάσταση. Υπάρχουν στοιχεία στην ομάδα της Ελευσίνας, τα οποία πρέπει να προσέξουμε. Είναι μια ομάδα που μπορεί να σου κάνει τη ζημιά μέσα σε 2 λεπτά, για να επιβάλει το ρυθμό της".

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ ανέφερε: " Βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε. Πήραμε τη νίκη στον τελευταίο αγώνα, αλλά χρειάζεται να πάρουμε άλλη μία και στο επόμενο παιχνίδι.

Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε τις νίκες στην πορεία του πρωταθλήματος, ώστε να εδραιώσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Χρειάζεται να παίξουμε καλή άμυνα απέναντι στον Πανελευσινιακό. Η αντίπαλη ομάδα διαθέτει καλούς περιφερειακούς παίκτες, οι οποίοι διαθέτουν εμπειρία, σκοράρουν και είναι δημιουργικοί".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ