ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Τους τρόμαξε ο Τέρνερ στον Απόλλωνα

Τους τρόμαξε ο Τέρνερ στον Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Ο Απόλλων Πατρών μπορεί να κέρδισε με 94-72 τον Ηλυσιακό το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό της Περιβόλας ωστόσο στο 33΄ ο Λάρι Τέρνερ τους τρόμαξε μένοντας ακίνητος για μερικά δευτερόλεπτα στο παρκέ μετά από την σύγκρουσή του με τον Άντριου Τζόουνς.

Ο Λάρι Τέρνερ μένοντας ακίνητος για μερικά δευτερόλεπτα στο παρκέ του κλειστού της Περιβόλας μετά από την σύγκρουσή του με τον Άντριου Τζόουνς στο 33΄ επισκίασε την νίκη του Απόλλωνα Πατρών επί του Ηλυσιακού.

Ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ τρόμαξε άπαντες στην ομάδα του Νίκου Βετούλα όπως και όλους όσους βρίσκονταν στις κερκίδες για να παρακολουθήσουνε το παιχνίδι μέχρι να σηκωθεί και να διακομιστεί στο νοσοκομείο του Αγίου Αντρέα για τις πρώτες βοήθειες.

Εκεί ο Τέρνερ μετέβη συνοδευόμενος από τον φυσιοθεραπευτή του Απόλλωνα Πατρών, τον Γιάννη Αναστασόπουλου, και του τοποθετήθηκαν οχτώ συνολικά ράμματα στο στόμα του, πέντε εξωτερικά και τρία εσωτερικά για να κλείσει το σχίσιμο που είχε υποστεί.

Ο Τέρνερ θα πρέπει να σημειωθεί ότι αφού έμεινε για μερικά δευτερόλεπτα ακίνητος στο παρκέ του κλειστού της Περιβόλας, όπου έπεσε με το πρόσωπο, ακολούθως χτυπούσε δυνατά το χέρι του ως αντίδραση του πόνου που αισθανότανε και της ανάγκης για τις πρώτες βοήθειες. Όπως και έγινε με την άμεση προτροπή και του πρώτου διαιτητή της συνάντησης Χρυσόστομου Σχινά.

Ωστόσο ο Αμερικανός σέντερ της ομάδας της Πάτρας σήμερα, αν και λιγότερο από δύο μέρες μετά την άτυχη στιγμή που είχε, έδωσε κανονικά το παρών στην πρωινή προπόνηση του Απόλλωνα όντας όπως ήταν επόμενο πιο προσεχτικός όπως συνέβη και λίγες ώρες αργότερα στην απογευματινή προπόνηση.

"Ήταν κάτι που μου συνέβη για πρώτη φορά στην καριέρα μου και σίγουρα εύχομαι να μην μου ξανασυμβεί ποτέ", ήταν το πρώτο σχόλιο του Τέρνερ στην επικοινωνία του Sport24.gr και πρόσθεσε: "Αυτό όμως μπορεί να συμβεί όμως όταν παίζεις δυνατά.

Εγώ έκανα δυνατή άμυνα και ο Τζόουνς μου έπαιξε δυνατά στην επίθεση αλλά δεν του κρατάω καμία κακία. Εξάλλου όπως με ενημέρωσε αργότερα και ο συμπαίκτης μου ο ΜακΚάλουμ του ζήτησε συγνώμη για ότι μου συνέβη. Κάτι που φανερώνει ότι και εκείνος σε καμία περίπτωση δεν το ήθελε.

Είναι αλήθεια ότι για λίγο έχασα τις αισθήσεις μου και δεν ήξερα τι μου συνέβη. Το γεγονός ότι κερδίσαμε σίγουρα μου απάλυνε τον πόνο που είχα και πλέον δεν κρατιέμαι για την ώρα του επόμενου παιχνιδιού της ομάδας μου στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ