ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Η Κορέα αποπροσανατολίζει τον Γκάλογουεϊ

Η Κορέα αποπροσανατολίζει τον Γκάλογουεϊ
INTIME SPORTS

Από κορυφαίος του Απόλλωνα Πάτρας, ο Κέβιν Γκάλογουεϊ έγινε ξαφνικά... αδιάφορος. Ο λόγος είναι απλός: η πρόταση που έχει από ομάδα της Κορέας. Διαβάστε τι ισχύει

Η εμφάνιση του Κέβιν Γκάλογουεϊ στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Νέα Κηφισιά δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Κι αυτό έχει εξήγηση, σύμφωνα με τον Νίκο Βετούλα αφού " είναι ξεκάθαρο πως η απουσία του Σκορδίλη είναι σημαντική για μας, ενώ ειχαμε πρόβλημα και τον Γκάλογουεϊ που δεν ήταν συγκεντρωμένος καθώς είχε πρόταση από ομάδα στην Κορέα. Δεν ξέρω τι θα κάνει η διοίκηση αλλά δεν μπορεί να συνεχίσει σε μας με αυτή την νοοτροπία και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε για την επόμενη μέρα", όπως ανέφερε ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα με τους "κόκκινους".

Η αλήθεια είναι πως στην Πάτρα στάθηκαν αρκετά τυχεροί με την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ. Τον "ψάρεψαν" από τη δεύτερη κατηγορία της Ιαπωνίας, συνεχίζοντας την... παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια και αφορά τα λαβράκια που εντοπίζει κατά καιρούς ο Νίκος Βετούλας.

Μόνο που στην παρούσα φάση -εν αντιθέσει με ό,τι έχει γίνει στο πρόσφατο παρελθόν- η προοπτική της Κορέας έχει "πειράξει" το μυαλό του. Λογικό θα μπορούσε να μπει κανείς, μιας και ο Κέβιν Γκάλογουεϊ έχει στα χέρια του πρόταση ύψους 150 χιλιάδων δολαρίων για το υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Πρόδηλο είναι πως το συγκεκριμένο ποσό είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχει λαμβάνειν από τον Απόλλωνα Πάτρας. Γι αυτό και εκδήλωσε εξ αρχής... τάσεις φυγής από την αχαϊκή πρωτεύουσα. Το αυτό υπονόησε άλλωστε και ο ίδιος ο Νίκος Βετούλας.

Το μέλλον του κορυφαίου -μέχρις στιγμής- παίκτη των Πατρινών μάλλον βρίσκεται στην Κορέα. Εκατόν πενήντα χιλιάδες λόγοι συνηγορούν γι αυτό...

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ