ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Τέλος για πειθαρχικούς λόγους ο Τζόουνς

Τέλος για πειθαρχικούς λόγους ο Τζόουνς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η παρουσία του Κρις Τζόουνς στον Απόλλωνα Πατρών ολοκληρώθηκε άδοξα αφού ο 25χρονος πλεϊμέικερ είπε "αντίο" στους "μελανόλευκους" λόγω διπλού πειθαρχικού σφάλματος. Παίρνει τον Τσέντομιρ Βίτκοβατς η αχαϊκή ομάδα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

Η μεταγραφή του Κρις Τζόουνς ήταν από αυτές στις οποίες επένδυσε σημαντικά ο Απόλλων Πατρών το καλοκαίρι, με την άποψη πως ο 25χρονος πλεϊμέικερ είχε τα φόντα να ηγηθεί της φετινής προσπάθειας της αχαϊκής ομάδας.

Το απέδειξε μάλιστα στον αγώνα της πρεμιέρας στην Stoiximan.gr Basket League απέναντι στην ΑΕΚ, όπου είχε 13 πόντους (με 4/7 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 5/5 βολές), 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 λάθη σε 20'50'' συμμετοχής. Η συμπεριφορά του όμως εκτός παρκέ ήταν αυτή που έβαλε τέλος στην παρουσία του στην Πάτρα.

Κι αυτό γιατί μέσα σε δύο ημέρες υπέπεσε σε ισάριθμα πειθαρχικά παραπτώματα, τα οποία δεν μπορούσε να αψηφήσει ο Κώστας Μέξας. Εν αρχή ήταν η αδικαιολόγητη απουσία του από την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (8/10), παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ του Γιούρι Ζντοβτς. Κι αν αυτό θα μπορούσε -ως ένα βαθμό- να μην αποτελέσει αφορμή για διακοπή συνεργασίας, δεν συνέβη το ίδιο με την αντίδρασή του στη διάρκεια της αναμέτρησης με την "Ένωση".

Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής, με τον Κώστα Μέξα να εισηγείται την απομάκρυνσή του. Δεν αποκλείεται μάλιστα, οι "μελανόλευκοι" να παραταχθούν στον αγώνα της 2ης αγωνιστικής απέναντι στα Τρίκαλα (15/10, 17:00) με νέο παίκτη, αφού βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον αντικαταστάτη του.

Εξάλλου, ο Απόλλων Πατρών απέσπασε το "ναι" του Τσέντομιρ Βίτκοβατς (34, 2μ01). Ο πρώην παίκτης της Παρτίζαν απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας του Κώστα Μέξα κι αναμένεται να βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στην αχαϊκή πρωτεύουσα για να ενταχθεί στο σύνολο. Οι πληροφορίες του Sport24.gr κάνουν λόγο για μηνιαίο συμβόλαιο, μιας κι ο Απόλλων Πατρών έχει ούτως ή άλλως μια κενή θέση κοινοτικού παίκτη.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ