ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Στασιμότητα στον Απόλλωνα Πατρών για προπονητή

Στασιμότητα στον Απόλλωνα Πατρών για προπονητή

Ο Θανάσης Παπαχατζής είναι ο πρώτος επιλαχών για να πάρει τη θέση του Νίκου Βετούλα, την ώρα που η περίπτωση του Βαγγέλη Αλεξανδρή εξακολουθεί να έχει τους υποστηρικτές της στον Απόλλωνα Πατρών. Που θα πάει ο Τορλίν Φιτσπάτρικ.

Όσο δεν υπάρχει προπονητής, είναι λογικό να μην υπάρχει εξέλιξη στο μεταγραφικό παζάρι για τον Απόλλωνα Πατρών. Η περίπτωση του Θανάση Παπαχατζή εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη επιλογή της διοίκησης των "μελανόλευκων", αλλά όσο δεν υπάρχει εξέλιξη στην υπόθεση, είναι λογικό να αυξάνονται οι μνηστήρες. Ένας εξ αυτών είναι ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, το όνομα του οποίου συζητείται πλέον εντός της ομάδας, δίχως βέβαια να υπάρχει κάτι περισσότερο. Αμφότεροι περιμένουν στο ακουστικό τους, προκειμένου για τις εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, στη Γερμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τορλίν Φιτσπάτρικ. Ο 26χρονος φόργουορντ ήταν η αποκάλυψη της φετινής περιόδου για τον Απόλλωνα Πατρών, συνεχίζοντας την παράδοση που έχουν οι Πατρινοί στο να βρίσκουν παίκτες - λαβράκια. Είχε άλλωστε 11.1 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ και 1.1 τάπες ανά παιχνίδι στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι η ομάδα που θα απολαμβάνει τις υπηρεσίες του θα είναι η Χάγκεν, με την ίδια πηγή να αναφέρει πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για συμβόλαιο ενός έτους.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ