ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ο γιος του Στόκτον στον Απόλλωνα Πατρών

Ο γιος του Στόκτον στον Απόλλωνα Πατρών

Ο γιος του σπουδαίου Τζον Στόκτον, Μάικλ, ήρθε σε συμφωνία με τον Απόλλωνα Πατρών. Το γεγονός το δήλωσε και ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Ο Απόλλων ολοκλήρωσε μία σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς η ομάδα της Πάτρας ήρθε σε συμφωνία με τον 27χρονο Αμερικανό πλέι-μέικερ, Μάικλ Στόκτον. Πρόκειται για τον γιο του θρυλικού γκαρντ, Τζον Στόκτον, ο οποίος υπήρξε επί σειρά ετών παίκτης των Γιούτα Τζαζ, αλλά και μέλος της πρώτης Dream Team των ΗΠΑ.

Μέχρι πρότινος, ο Μάικλ Στόκτον αγωνιζόταν στην ρωσική Άβτοντορ. Το γεγονός το παραδέχτηκε και ο προπονητής της ομάδας, Θανάσης Σκουρτόπουλος, λέγοντας τα εξής: "Φέρνουμε τον Μάικλ Στόκτον, τον γιο του Τζον Στόκτον. Καλός πόιντ γκαρντ. Έπαιζε στην Άβτοντορ φέτος. πιστεύω θα έχουμε σύντομα και έναν ψηλό μαζί μας, που δεν μπορώ να σας πω το όνομα. Χρειαζόμαστε ενέργεια. Να αποσυμπιέσουμε και τον Καλινόσκι, που έχει δεχθεί μεγάλη πίεση”.

Πρόκειται για τον αδερφό του Ντέιβιντ Στόκτον, ο οποίος πριν λίγους μήνες αγωνίστηκε στην Τσεντεβίτα, αλλά δίχως επιτυχία, με αποτέλεσμα, πλέον, να παίζει μπάσκετ στο πρωτάθλημα της Αυστραλίας. Να τονίσουμε πως από τον Απόλλωνα Πατρών θα αποχωρήσει ο Ούρος Ντούβνιακ.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ