ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Με Μπάβτσιτς και Βεργίνη στο Κύπελλο Ελλάδος

Με Μπάβτσιτς και Βεργίνη στο Κύπελλο Ελλάδος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι Έντιν Μπάβτσιτς και Δημήτρης Βεργίνης αναμένεται να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων τη Δευτέρα (19/9) κι ακολούθως να είναι έτοιμοι για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με την Καβάλα.

Δύο προβλήματα λιγότερα θα έχει από τη Δευτέρα (19/9) ο Κώστας Μέξας, εν όψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς για τον Απόλλωνα Πατρών. Οι "μελανόλευκοι" αντιμετωπίζουν την Καβάλα (στις 21/9) για τη β' φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον τεχνικό τους να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες των Έντιν Μπάβτσιτς και Δημήτρη Βεργίνη.

Αμφότεροι απουσίασαν τις τελευταίες ημέρες λόγω τραυματισμού, αλλά τη Δευτέρα (19/9) θα προπονηθούν κανονικά, θέτοντας εαυτούς στη διάθεση του προπονητή τους εν όψει Καβάλας.

Εξάλλου, ο Κώστας Μέξας μίλησε για τη φιλική επικράτηση επί του Κοροίβου, τονίζοντας πως " ήταν ένα ακόμη φιλικό στα πλαίσια της προετοιμασίας μας, στο οποίο κάναμε και πολλές δοκιμές αφού είχε προηγηθεί και αυτό με την Καρσίγιακα και θα έπρεπε να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά. Παίξανε και οι μικροί που είχαν και καλές, αλλά και κακές στιγμές κι εκεί πρέπει να γίνει μια ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια".

Ενώ σε ό,τι αφορά τον αγώνα με την Καβάλα, εξήγησε πως " πλέον κοιτάμε μπροστά και το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο κύπελλο με την Καβάλα παρότι βασικός στόχος είναι να είμαστε απόλυτα έτοιμοι με το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορούμε για το κύπελλο, τουναντίον, αν μπορέσουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται, θα το επιδιώξουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ