ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Λιανός: "Μόνο κέρδη στον τελικό"

Λιανός: "Μόνο κέρδη στον τελικό"
INTIME SPORTS

Ως παιχνίδι-γιορτή αντιμετωπίζουν τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πάτρας, με τον γενικό αρχηγό των Πατρινών Βασίλη Λιανό, να τονίζει πως η ομάδα του μόνο κέρδη μπορεί να έχει από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Απόλλων Πατρών έχει "χτυπηθεί" από τραυματισμούς, σε σημείο το ρόστερ να έχει αρκετά κενά. Αυτά τα διέκριναν οι διοικούντες τους "μελανόλευκους", οι οποίοι απέκτησαν τον Αλέξανδρο Σιγκούνα, ως το τέλος της σεζόν.

Παράλληλα, ο γενικός αρχηγός των "μελανόλευκων", Βασίλης Λιανός, με τοποθέτησή του τόνισε πως υπάρχει η σκέψη για μία ακόμα μεταγραφή, για παίκτη που αγωνίζεται στην περιφέρεια.

Ο γενικός αρχηγός των Πατρινών δήλωσε: "Πλησιάζουμε προς τον τελικό με πολλές δυσκολίες, οι οποίες έγιναν μεγαλύτερες. Η κούραση συγκεκριμένων παικτών είναι ένας παράγοντας για την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια, αλλά οι τραυματισμοί αποτελούν το μεγαλύτερο πρόβλημα. Σε κανέναν δεν αρέσει η εικόνα, αλλά συμβαίνουν αυτά, οι τραυματισμοί είναι πέραν της συχνότητας του φυσιολογικού. Η διοίκηση προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα, δεν είναι η ενίσχυση αυτοσκοπός. Ομως αποκτήσαμε ένα παιδί (Σιγκούνας) και η σκέψη μας είναι να έρθει και ένας περιφερειακός, όχι τόσο για να νικήσουμε κάποιο παιχνίδι συγκεκριμένα, αλλά να δούμε κάποια παιδιά να μείνουν και του χρόνου.

Δεν ψάχνουμε για το λαβράκι, απλώς όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα έχουμε διαπιστώσει ότι με τους τόσους τραυματισμούς και ατυχίες το τεχνικό τιμ δεν μπορεί να βγάλει μία κανονική προπόνηση. Κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στον τελικό και στο πρωτάθλημα. Στον τελικό δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, έχουμε μόνο να κερδίσουμε. Θα είναι σημείο εκκίνησης για νέους στόχους".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ