ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Εξαντλούνται τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

Εξαντλούνται τα εισιτήρια με Ολυμπιακό
INTIME SPORTS

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, στις 21 Ιανουαρίου, τείνουν να εξαντληθούν, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ Απόλλων

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα (Δευτέρα 21/1/2013 και ώρα 5:00 μ.μ.) με τον Ολυμπιακό, τείνουν να εξαντληθούν.

Οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν την ερχόμενη Δευτέρα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από: α) Τα γραφεία του Συλλόγου έως την Δευτέρα 21/1/2013 και ώρα 2μ.μ. (Σαββατοκύριακο 19-20 Ιανουαρίου 2013 από 10.00 π.μ. έως 1.00 μ.μ.), β) Από τα καταστήματα των κ.κ. Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 268) και Φίλιππου Καμίση (Κορίνθου & Πλ. Γεωργίου) μέχρι και τη Δευτέρα 21/1/2013 και ώρα 2μ.μ.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

Κερκίδα Α (καρεκλάκια έναντι πάγκων ομάδων): 25€ (περιορισμένος αριθμός)

Κερκίδα Β (καρεκλάκια όπισθεν πάγκων ομάδων): 20€

Κερκίδες Γ-Δ (χωρίς καρεκλάκι): 15€

Επίσης, απομένει περιορισμένος αριθμός φοιτητικών-μαθητικών εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (στην κερκίδα «Γ», χωρίς καρεκλάκι). Οι φίλαθλοι θα μπορούν να τα προμηθευτούν μόνο από τα Γραφεία του συλλόγου με την επίδειξη ισχύοντος φοιτητικού ή μαθητικού πάσου, μέχρι να εξαντληθεί ο καθορισμένος αριθμός εισιτηρίων.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα παρακαλεί τους φιλάθλους όπως φροντίσουν για την έγκαιρη προμήθεια του εισιτηρίου τους καθώς και για την έγκαιρη προσέλευσή τους στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία τους κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Στις εισόδους θα γίνεται αυστηρός έλεγχος από την Ελληνική Αστυνομία στους φιλάθλους, ενώ θα εφαρμόζεται και το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης εισιτηρίων του Απόλλωνα Πάτρας με τη χρήση barcode.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας τονίζει ότι καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να επικρατήσει αθλητικό πνεύμα εντός και εκτός του γηπέδου. Για το λόγο αυτό βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές και επαναλαμβάνει ότι:

1. Θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας τόσο από την Αστυνομία όσο και από την ιδιωτική εταιρεία ασφαλείας με την οποία έχει συνεργασία ο Απόλλωνας Πάτρας

2. Θα λειτουργεί (όπως ήδη είναι γνωστό) το από το νόμο προβλεπόμενο εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του γηπέδου, για την παρακολούθηση και καταγραφή των γεγονότων εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου

3. Η διάθεση όλων των εισιτηρίων θα γίνεται μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του ενδιαφερομένου και την καταγραφή των στοιχείων του στο στέλεχος του εισιτηρίου

4. Κάθε ενδιαφερόμενος φίλαθλος θα μπορεί να προμηθευτεί έως τρία (3) εισιτήρια για αντίστοιχα τρία (3) άτομα, με τις αντίστοιχες ταυτότητες.

Για τους κατόχους καρτών διαρκείας θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο εισόδου τους στο γήπεδο.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ