ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Διεύρυνση προσφοράς για το ματς με τον Πανιώνιο

Διεύρυνση προσφοράς για το ματς με τον Πανιώνιο
INTIME SPORTS

Η ΚΑΕ Απόλλων Πατρών εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει πώς διευρύνεται η προσφορά για τους φιλάθλους της ομάδας στο ματς με τον Πανιώνιο.

Διευρύνεται η προσφορά του Απόλλωνα Πατρών προς τον κόσμο της ομάδας για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Απόλλωνα Πατρών:

" Διευρύνεται η προσφορά για τους φιλάθλους που θα προμηθευτούν εισιτήρια για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοί τους θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίων για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στις 20/01/2013 και επιπλέον έκπτωση 20%. Η προσφορά θα ισχύσει κατά την προπώληση, με την προσκόμιση του αποκόμματος από το εισιτήριο του παιχνιδιού με τον Πανιώνιο, μέχρι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (10η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ) ξεκίνησε σήμερα και παρουσιάζει σημαντική κίνηση. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 στις 19:00.

Τα εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται από: Τα γραφεία του Συλλόγου, το κυλικείο του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα Πάτρας (Περιβόλα), το κατάστημα οπτικών Φ. Καμίσης (Κορίνθου & Πλ. Γεωργίου), το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ "Νίκος Αλεξόπουλος" (Αλ. Υψηλάντου 208 – 210), το κατάστημα Μάριου Μολφέτα (Κορίνθου 270).

Συνάντηση με το προπονητικό τημ και τους παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας θα έχουν αύριο, μετά το τέλος της προγραμματισμένης προπόνησης (12.15 μ.μ.), περίπου 30 μαθητές του Αρσακείου Λυκείου. Η συνάντηση γίνεται στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος που υλοποιούν οι μαθητές με τους εκπαιδευτικούς τους, με θέμα τον αθλητισμό και την διατροφή".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ